Prøv landets fedeste fjernstyrede biler fra Morfars.dk

Morfars.dk til Auto Show

Auto Show er for alle, der elsker biler – store som små. Det samme er udvalget hos Morfars.dk, hvor de er danmarksmestre i fjernstyrede biler.

Den 20.-21. august 2022 lukkes dørene endelig op for Danmarks største bilmesse efter to års ufrivillig corona-pause. Til gengæld bliver messen den største nogensinde, og både billetsalg og tilmeldte udstillere overgår alle forventninger. Så du kan rolig glæde dig allerede nu!

En af de mange udstillere er Morfars.dk, som du måske kender for deres kæmpe udvalg af fede fjernstyrede biler. De kommer til Auto Show og opbygger en indendørs bane, hvor alle gæster kan få lov til at prøve forskellige små og store racere.

Fedeste og vildeste biler
“Vi glæder os vildt meget til at komme og give den gas med alle de andre messedeltagere – og især de venner og kunder som vi ikke har set siden sidst. Vi håber der kommer en masse entusiastiske gæster, som brænder for biler i alle størrelser ligesom vi gør”, fortæller gutterne fra Morfars.dk.

De lover at pakke alle de fedeste og vildeste biler i programmet. Og især den nye Ravage kommer til at blive uhyre populær på Auto Show-banen, hvor store og små kan prøve at give gas i en RC-bil.

Morfars.dk til Auto Show

Morfars.dk har fjernstyrede biler til begynderen, hvor prisen er helt nede at starte på 499 kr. Men de ligger også inde med de helt tunge bamser, hvor du får seriøst fart på, og hvor prisen er oppe og snuse til 10.000 kr. Hvis du ikke ved, hvad der er den rette RC-bil for dig, kan du tage en snak med Morfars.dk-gutterne til messen, hvor de kan vejlede dig til det rette køb.

Indtil da kan du selv læse mere på deres webshop, hvor du også finder andre fjernstyrede produkter som både, droner og meget andet. Det er lige her: www.morfars.dk

Vil du sikre dig billet til Auto Show og samtidig spare 25 procent? Så klik her!

Skal din virksomhed med til Danmarks største bilmesse? Læs mere mere!