Oplev dansk premiere hos Avant Denmark til Auto Show 2024

Avant Denmark præsenterer spændende nyheder på Danmarks største bilmesse

Mød Avant Denmark til Auto Show 2024, hvor de vil være til stede med en imponerende stand, hvor de præsenterer en perlerække af lækre brands inden for biludstyr, bilpleje og billyd.

På Avant Denmarks stand kan de besøgende til Auto Show 2024 opleve danmarkspremieren på Alpines nye Adventure Audio-enheder. Enhederne kan opleves i Alpine Europes vilde og imponerende CrossCabin Adventure Van. Så hvis du går med planer om at indrette din egen bil til Vanlife, eller allerede er godt i gang, bør du ikke gå glip af den spektakulære van, der for første gang kan ses i Danmark.

Avant Denmark er en af Danmarks førende leverandører af biludstyr og bilplejeprodukter i Danmark. Virksomheden har over 40 års erfaring og tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra anerkendte brands. Med deres ekspertise og engagement i at levere den bedste service og de bedste produkter, er Avant Denmark en populær virksomhed hos både private bilejere og professionelle værksteder – så glæd dig til at møde dem til Auto Show 2024.

Avant Denmark præsenterer spændende nyheder på Danmarks største bilmesse

Auto Show i Odense Congress Center er et must-see event for alle bilentusiaster. Messen har åbent lørdag den 17. august fra kl. 9.00 til 18.00 – og søndag den 18. august fra kl. 10.00 til 16:00. Ud over Avant Denmarks spændende stand, vil der være et væld af andre udstillere, shows og aktiviteter for hele familien.

Gå på opdagelse i ufatteligt meget lækkert udstyr til bilen på Biludstyr.dk.

Og husk at købe billet til Auto Show med det samme – du sparer op til 20% på den populære weekendbillet!

Køb billetter til Auto Show nu