Mød Kevin Magnussen til Auto Show 2024

Mød Kevin Magnussen til Auto Show 2024

Danmarks største bilmesse får særdeles fornemt besøg. I år kan du nemlig møde selveste Kevin Magnussen!

Auto Show slår nu en tyk streg under sin position som den største og mest seriøse bilmesse i Danmark. I år får messen nemlig besøg af et af de største navne inden for motorsport i verden. Det er danske Kevin Magnussen, som netop har meddelt, at han besøger Auto Show til august.

I 2014 debuterede Kevin Magnussen i motorsportens kongeklasse, hvor bilen dengang var fra McLaren. Siden 2017 (med et enkelt års pause) har Kevin kørt for Haas-teamet, og lige siden netop 2017, hvor Auto Show blev afholdt første gang, har det været en stort ønske at få Magnussen til at besøge Auto Show – og nu lykkes det altså.

Køb billetter til Auto Show nu

Mød Kevin Magnussen til 2024-messen, når han fortæller om sit liv med racing på absolut øverste niveau i et spændende interview på Auto Show-scenen med Bil Magasinets chefredaktør Mikkel Thomsager som konferencier. Det foregår lørdag den 17. august i Odense Congress Center.

Gæsterne til Auto Show får altså en helt unik mulighed for at opleve den kendte F1-kører på scenen – og samtidig kan både børn og voksne gå ombord i 40.000 kvadratmeter fantastisk bilmesse. Det bliver årets vildeste weekend!

Ses vi til Auto Show 2024? Køb dine billetter nu!

Vil din virksomhed med som udstiller eller sponsor? Læs mere her!

Se mere fra sidste års messe herunder: