,

Nu kan du stemme på Årets GTI 2022

Årets GTI i Danmark 2022 - Bil Magasinet - Boosted - Auto Show

Hvilke biler skal med i finalen til kåringen af Årets GTI i Danmark? Stem på din favorit nu og vind fede præmier!

Det vrimler frem med fede GTI-biler, men hvilken er den bedste? Det finder vi nu ud af, når Årets GTI 2022 skal findes – og du skal hjælpe med at udvælge finalefeltet. Til Auto Show 2022 i Odense Congress Center udstilles finalebilerne, og en jury fra Bil Magasinet og Boosted Magazine finder en vinder, der kåres på scenen søndag eftermiddag til messen.

Inden kåringen kan publikum opleve en spændende præsentation af finalefeltet, når Bil Magasinets chefredaktør, Mikkel Thomsager, fortæller om alle bilmodellerne fra scenen i Arena Fyn. Præsentationen sker både lørdag og søndag til Auto Show.

Stem og vind fede præmier!
Herunder kan du stemme på den bil, du mener, er den bedste GTI på det danske marked. Deltagerfeltet er udvalgt af Bil Magasinet, der er de mest erfarne motorjournalister i Danmark. Blandt alle stemmerne trækkes lod om følgende:
1. præmie: 1 stk. Garmin Venu 2 smartwatch til en værdi af 3.499 kr.
2.-3. præmie: 1 stk. årsabonnement på Bil Magasinet

Vinderne trækkes i ugen efter Auto Show 2022 og kontaktes direkte. Du kan stemme én gang, og afstemningen er åben indtil den 1. august.

Herunder kan du se feltet i Årets GTI 2022 – du stemmer efter billederne:

Årets GTI BMW 128 Ti

BMW 128 Ti

Ford Fiesta ST

Ford Fiesta ST

Cupra Leon

Cupra Leon

Hyundai i20 N

Hyundai i20 N

Hyundai i30 N

Hyundai i30 N

Renault Megane RS

Renault Megane RS

VW Polo GTI

VW Polo GTI

VW Golf GTI 

VW Golf GTI

 

AFSTEMNINGEN ER LUKKET!

Husk at sikre dig billet til Danmark største bilmesse, Auto Show Denmark 2022 i Odense Congress Center, så du kan opleve kåringen live. Køb nu og spar penge på weekendbilletten! Klik her!