Ny kåring: Hvem skal vinde Auto Design Danmark 2024?

Auto Design Danmark

Hvilken bil er den flotteste på det danske marked? Vær med til at bestemme, hvem der skal vinde Auto Design Danmark 2024 – og vind samtidig fede præmier!

Den flotteste bil i Danmark skal findes. Og det sker til Auto Show 2024 i samarbejde med Bil Magasinet. Men i modsætning til andre bilkåringer, som afgøres af en jury, er det nu danskerne, der bestemmer vinderen! Så det er altså 100 procent din stemme, der tæller.

For at skabe en så relevant konkurrence som muligt, er der opsat to simple krav til bilerne: Modellerne skal have en startpris inkl. afgift på maksimalt 500.000 kr., og de skal være officielt til salg på det danske marked i 2024. Deltagerfeltet er udvalgt af de dygtige motorjournalister fra Bil Magasinet.

Du kan stemme indtil 30. juni, hvor finalefeltet findes. En ny afstemning blandt finalisterne sættes i gang 1. juli, og den endelige vinder kåres på Auto Show-scenen søndag den 18. august. Inden kåringen kan publikum opleve en spændende præsentation af finalefeltet, hvor Bil Magasinets chefredaktør Mikkel Thomsager fortæller om alle bilmodellerne fra scenen. Præsentationen sker både lørdag og søndag.

Stem og vind fede præmier!
Herunder kan du stemme på den bil, der har det flotteste design. Blandt alle stemmerne trækkes lod om:
1. præmie:
1 stk. Bose QuietComfort Ultra Earbuds (værdi 2.300 kr.) + 1 stk. LEGO Mercedes-AMG F1 W14 E Performance (værdi 1.700 kr.) + 2 stk. weekendbilletter til Auto Show (værdi 700 kr.).
2.-3. præmie: 1 stk. årsabonnement på Bil Magasinet og to weekendbilletter til Auto Show.

På linket HER kan du se en oversigt med billeder af alle de deltagende biler!

STEM HERUNDER:

Vinderne af konkurrencen trækkes i ugen efter Auto Show 2024 og kontaktes direkte. Du kan stemme én gang, og afstemningen lukker 30. juni, hvorefter der skal stemmes blandt finalisterne.

Betingelser: Ved afstemning accepterer du, at Bil Magasinet og Auto Show må sende dig spændende bilrelaterede nyhedsbreve. Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen. Læs mere.