Auto Design Danmark 2024: Stem på finalisterne nu!

Hvilken bil er den flotteste på det danske marked? Finalisterne er fundet, og du skal være med til at bestemme vinderen af Auto Design Danmark 2024.

Den flotteste bil i Danmark skal findes, og det sker til Auto Show 2024 i samarbejde med Bil Magasinet. Men i modsætning til andre bilkåringer, som afgøres af en jury, er det nu danskerne, der bestemmer vinderen!

For at skabe en så relevant konkurrence som muligt, er der opsat to simple krav til bilerne: Modellerne skal have en startpris inkl. afgift på maksimalt 500.000 kr., og de skal være officielt til salg på det danske marked i 2024. Deltagerfeltet er udvalgt af de dygtige motorjournalister fra Bil Magasinet.

Nu er finalisterne fundet blandt 22 deltagere, og du kan nu stemme på din favorit. Den endelige vinder kåres på Auto Show-scenen søndag den 18. august. Publikum kan desuden opleve en spændende præsentation af finalefeltet, hvor Bil Magasinets chefredaktør Mikkel Thomsager fortæller om alle bilmodellerne fra scenen både lørdag og søndag.

Stem og vind fede præmier!
Blandt alle stemmerne trækkes lod om:
1. præmie:
1 stk. Bose QuietComfort Ultra Earbuds (værdi 2.300 kr.) + 1 stk. LEGO Mercedes-AMG F1 W14 E Performance (værdi 1.700 kr.) + 2 stk. weekendbilletter til Auto Show (værdi 700 kr.).
2.-3. præmie: 1 stk. årsabonnement på Bil Magasinet og to weekendbilletter til Auto Show.

Her er finalisterne i vilkårlig rækkefølge. Du stemmer efter billederne:

BYD Seal

Renault Megane E-Tech

Polestar 2

Xpeng G9

STEM HERUNDER:

Vinderne af konkurrencen trækkes i ugen efter Auto Show 2024 og kontaktes direkte. Du kan stemme én gang, og afstemningen lukker 18. august kl. 12.

Betingelser: Ved afstemning accepterer du, at Bil Magasinet og Auto Show må sende dig spændende bilrelaterede nyhedsbreve. Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen. Læs mere.