Udstillere og sponsorer til Auto Show 2022.

Book en stand og vis din virksomheds produkter frem til over 20.000 danskere til landets største bilmesse. Du kan også købe bannere, reklamer på storskærm og meget andet, når Auto Show fylder 40.000 kvadratmeter i og udenfor Odense Congress Center den 20.-21. august 2022.

Auto Show

Auto Show er landets største bilmesse. Den 20.-21. august 2022 kan hele familien nu for fjerde gang opleve de nyeste, flotteste, vildeste og mest unikke biler fra ind- og udland, når vi skaber Danmarks største biludstilling i fire kæmpe haller i Odense Congress Center. Her kan publikum se alt fra hverdagsbiler, klassiske biler og unikke sportsvogne til helt vilde superbiler og racerbiler i alle afskygninger, sammen med alt det nyeste udstyr til biler.

Det er dog ikke kun indendørs, at publikum kan opleve fantastiske biler. Udendørs opbygges hvert år en stor show-arena med tribuner og betonafspærringer, hvor professionelle racerkørere laver actionfyldte køreshows hele weekenden. De fede shows er et kæmpe hit for både store og små.

Fremvis og sælg dine produkter til over 20.000 købestærke og bilglade danskere. Alt er muligt til Auto Show, og din stand eller branding kan opbygges helt, som du ønsker det. Messen er primært under tag, så du skal ikke bekymre dig om vejret – du kan i stedet koncentrere dig om at opbygge den perfekte stand til din virksomhed.

Vil du have et godt tilbud fra os? Så skriv nu til mp@auto-show.dk

Vi glæder os til at lave landets største bilmesse sammen med dig!

Det siger firmaerne om Auto Show:

Liqui Moly til Auto Show i Odense”Liqui Moly søgte en mulighed for at øge vores ’brand awareness’ i Danmark. Vi satsede stort på Auto Show, og blev mødt af over 20.000 eksisterende og potentielle kunder på en enkelt weekend. Efterfølgende har vi kunne registrere en voldsomt stigende interesse for vores brand og vores produkter. Vi er med igen til Auto Show næste år.”
– Mikkel Wickberg, Liqui Moly

Lamborghini Copenhagen til Auto Show”Som udstiller (og gæst) havde vi en fantastisk oplevelse til dette års Auto Show. Vores forventninger var at opnå en bred promovering af Lamborghinis nye model – Huracán EVO, hvilket til fulde blev indfriet grundet det imponerende besøgstal, som bestod af dedikerede bilentusiaster.”
– Lizeth Ladehoff, Lamborghini Copenhagen

Meguiar's til Auto Show bilmesse”Auto Show er bilmessen, branchen har efterspurgt i årevis. Arrangøren har sat nogle super velorganiserede rammer, der gør det muligt at samle alle dele af autobranchen og kombinere branding med direkte salg til slutbrugeren. Vi deltog for første gang sidste år og slog alle vores salgsrekorder for messer. Det eneste vi ærgrer os over er, at vi ikke har deltaget noget før.”
– Anders Sommer, Meguiar’s Danmark

Auto Show samarbejder med Sportscar Event”Sportscar Event har igen haft fornøjelsen af at deltage ved Auto Show. Det har været en fantastisk mulighed for os at kunne udbrede kendskabet til vores velgørende arbejde. Vores stand var velbesøgt og velplaceret, og vi er blevet mødt af stor samarbejdsvilje fra arrangøren, så alt har bare fungeret 100%! Aflevering og afhentning af biler, opstilling af stand osv. har fungeret upåklageligt. Vi lavede ny rekord mht. indtægt til vores event i Odense Lufthavn to uger efter, så det har helt klart spillet en stor rolle, at vi var med til Auto Show. Vi glæder os til næste år.”
– Jacob Skree, Sportscar Event

Hvem udstiller ellers til Auto Show 2022?

Klik her for at se udstillerlisten for 2022!

Bliv udstiller og køb en stamd til Danmarks største bilmesse - Auto Show 2022 i Odense Congress Center

Priser til Auto Show 2022:

Alle nedenstående priser er ex. moms.

Stand i messehaller eller udendørs

Vil du sælge eller opbygge en flot showcase af din virksomheds produkter eller ydelser, så er en stand til Auto Show Denmark præcis det, du søger. Her er nogle standstørrelser.

Stand i messehaller – 9 kvm: 17.900 kr.
Stand i messehaller – 36 kvm: 25.900 kr.
Stand i messehaller – 81 kvm: 34.900 kr.
Stand i messehaller – 120 kvm: 48.900 kr.
Stand udendørs område – 30 kvm: 19.900 kr.
Stand udendørs område – 50 kvm: 29.900 kr.

Branding af din virksomhed på bannere, beachflag osv.

Du har over 20.000 bilentusiaster i din virksomheds målgruppe samlet, så hvorfor ikke bombardere dem med branding? Vi tilbyder massevis af muligheder for bl.a. banner-ophængning m.m.

Ophængning af bannere og beachflag i live-arenaen: Pr. stk. fra 7.900 kr.
Ophængning af bannere på indvendige vægge: Pr. stk. fra 9.900 kr.

Armbånd til Auto Show Denmark 2022Reklame på armbånd og medarbejdere

Vores mere end 50 flittige medarbejdere er meget synlige før, under og efter messen. Det samme er de 25.000 adgangsarmbånd, som din virksomhed kan komme på. Armbånd sidder på alle besøgende, udstillere, medarbejdere m.fl.

Logo på udstillerarmbånd (1.500 stk.) Fra 8.900 kr.
Logo på tilskuerarmbånd (25.000 stk.) Fra 24.900 kr.
Logo på medarbejdertøj (50 personer) Fra 12.900 kr.

Reklame i program og på storskærme

Det officielle program for Auto Show udgives i 60.000 eksemplarer og husstandsomdeles til udvalgte boliger med mindst én bil registreret på adressen. Desuden får alle gæster til showet programmet i hånden ved indgangen. Du kan købe annonce eller omtale i de populære programmer.
Fire storskærme i messecenteret giver mulighed for masser af spændende branding til over 20.000 gæster.

Logo/grafik på storskærme Fra 8.900 kr.
Annonce i program 5.900 kr. (halvside) 9.900 kr. (helside)
Omtale-artikel i program Fra 9.900 kr.

Boosted og Mandesiden

Mulighed for masser af omtale

Auto Show arrangeres i samarbejde med Danmarks største bilsite Boosted.dk og onlinemagasinet Mandesiden.dk. Ved indgåelse af aftale til Auto Show 2022 vil rabatter kunne opnås, hvis der samtidig bookes eksponeringsaftale med Boosted.dk eller Mandesiden.dk.

Boosted.dk har 900.000 unikke brugere og 6 millioner sidevisninger om måneden. Mandesiden.dk har 200.000 brugere og 2 millioner sidevisninger om måneden.
Samlet har de to medier 165.000 følgere på sociale medier.

Arrangementer, hotel, bespisning og VIP-booking

Auto Show råder over et hav af ekstraordinære muligheder for dig og din virksomhed, som vil give kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere m.fl. en helt unik og uforglemmelig oplevelse.

Det er muligt at booke private lounges med egen indgang og fuld forplejning til både store og mindre selskaber. Forstærk VIP-oplevelsen for dine kunder eller samarbejdspartnere med egne billetter med logo, egen indgang, luksus-overnatning m.m. Men også basic forplejnings-billetter til messens mange spisesteder er en mulighed.