Emil er 11 år gammel – og klar til Auto Shows live arena

Emil er 11 år gammel - og klar til live arenaen til Auto Show

Hvornår begyndte du at køre bil? Sandsynligvis ikke så tidligt som Emil fra OverBoost DriftTeam. Han er bare 11 år gammel og allerede en særdeles dygtig chauffør. Oplev ham give den gas i Sailun Live Arena til Auto Show 2024.

Auto Show er fire kæmpe messehaller fyldt med biler for enhver smag og pengepung. Men også udendørs er der underholdning på den helt store klinge, når Sailun Live Arena bliver overtaget af hårdpumpede racerbiler med hang til at køre sidelæns.

De fleste biler har chauffører bag rattet, hvor erfaringen løber op i mange år – men ikke i en ganske særlig BMW. Her sidder Emil W. Christensen nemlig og styrer slagets gang, og dåbsattesten fortæller en lidt anden historie.

Den unge mand er nemlig kun 11 år gammel. Men det er ikke fra fremmede, at interessen for drifting er landet i lige netop Emils hoved. Farmand Christian har kørt drifting i mange år og er indehaver af teamet OverBoost DriftTeam, som også sønnike hører ind under.

Til dette års Auto Show kan du opleve både far og søn give den max gas i deres toptunede drift-maskiner, når de meget populære køreshows løber af stablen i Sailun Live Arena både lørdag og søndag.

Se Emils video herunder:

Husk at købe billet til Auto Show med det samme – du sparer op til 20% på den populære weekendbillet!

Køb billetter til Auto Show nu