Monster Energy og Auto Show i partnerskab: Det bliver vildt!

Det bliver Monster Energy her, der og alle vegne – og som altid gratis uddeling af de våde varer til tørstige eller energiforladte Auto Show-tilskuere.

Den 20.-21. august 2022 er Danmarks største bilmesse igen klar efter to års corona-pause. Auto Show 2022 bliver den største bilmesse nogensinde – både hvad angår antal gæster, men også antallet af kvadratmeter har fået vokseværk. Fire haller plus et stort udendørsområde betyder over 40.000 kvadratmeter fantastisk bilmesse.

Skal du med til Auto Show? Så klik her for at sikre dig en billet!

Monster Energy har været med før, og de er med igen – i år med endnu flere fede tiltag. Til Auto Show 2022 bygger de et stort udendørs område, hvor der vil være lounge, VIP-sektion og gratis uddeling af Monster Energy. Men ikke nok med det – de har også en særdeles erfaren engelsk racerkører med. Det er stadigvæk hemmeligt, hvem han er, men vi kan sige så meget, at han er kendt fra Gymkhana Grid, og han kommer til at lave den vildeste showkørsel i live arenaen. Det kan du godt glæde dig til.

Monster Energy har før leveret masser af action
Trofaste Auto Show-tilskuere vil helt sikkert huske, at Monster Energy har været med før. Ikke bare som tørst-stillere, men for år tilbage havde de taget Steve ‘Baggsy’ Biagioni med til Odense, hvor han, i en 1.200 hk GT-R, fik lavet brede, sorte striber ud over hele live arenaen. Der er ingen tvivl om, at Monster Energy har tænkt sig at leve op til det, de leverede sidst.

Mere Monster Energy HER.

Hvis du har levet under en sten og aldrig set Baggsy – Return to Driftenberg, så klik HER

Vil du sikre dig billet til Auto Show og samtidig spare 25 procent? Så klik her!

Skal din virksomhed med til Danmarks største bilmesse? Læs mere mere!