High on Cars indtager Auto Show 2022

Trioen kendt fra Youtube speaker i Auto Show Live Arena, men har også en stor stand i messeområdet.

Den 20.-21. august 2022 lukkes dørene endelig op for Danmarks største bilmesse efter to års ufrivillig corona-pause. Til gengæld bliver messen den største nogensinde, og både billetsalg og tilmeldte udstillere overgår alle forventninger.

Og det ville ikke rigtig være en ordentlig bilmesse, hvis vi ikke havde gutterne fra High on Cars med. Med over 66.000 abonnenter på Youtube er de virkelig oppe i den helt tunge vægtklasse, når det kommer til dansk bil-tv.

Stand plus speaker-tjans
High on Cars er: Niels Becker, bilentusiast og tidligere driftkører på europæisk niveau. Rene Mammen, kok, bilentusiast og habil trackdaykører med 15+ års erfaring på banen. Ebbe Sommerlund: Journalist (Vmax, Bilbasen, Biltorvet). Og så lige en lærling ved navn Lauge.

De har en stand til Auto Show 2022, hvor deres bus holder – proppet med merchandise 0g produkter fra deres nye webshop, så her er virkelig mulighed for at gøre en god handel. Og selvfølgelig møde de tre herrer.

Men! High on Cars skal også speake hele weekenden, når tusindvis af hårdtpumpede hestekræfter bliver sluppet løs i Auto Show Live Arena. Det vil sige – der er rig mulighed for at blive godt underholdt eller at møde folkene bag noget af det bedste danske bil-tv.

Vil du se High on Cars’ nye webshop, så følg linket her: highoncars.dk

Hvis du har levet under en sten, og ikke kender High on Cars, så klik her og besøg dem på Youtube: youtube.com/c/HighonCars

 

Vil du sikre dig billet til Auto Show og samtidig spare 25 procent? Så klik her!

Skal din virksomhed med til Danmarks største bilmesse? Læs mere mere!