Geekd og Judex bygger vildt racing-setup, som du kan prøve til Auto Show

Geekd til Auto Show

Simracing indtager Auto Show, og det sker blandt andet i samarbejde med gutterne fra Geekd, som du kender fra Løvens Hule og Youtube. De er klar med masser af fede tilbud på grej til dit næste simracing-projekt.

Da det populære tv-program, Løvens Hule, blev vist på DR1 tilbage i 2020, kunne seerne opleve Ronnie Olesen pitche virksomheden Geekd til de fem løver. Jacob Riisgaard fra Coolshop endte med at investere i Geekd, og i dag er Riisgaard formand for bestyrelsen i det fremadstormende computerfirma fra Kolding.

I dag er endnu en kendt person blevet en del af Geekd. Det er David ‘Judex’ Jæger, der med over 200.000 subscribers på Youtube er en af de helt store i Danmark, når vi snakker gaming.

Skal du med til Auto Show? Så klik her for at sikre dig en billet!

“Jeg beskæftiger mig enormt meget med gaming, så at være en del af en gaming-forretning giver bare så god mening”, forklarer David ‘Judex’ Jæger.

Geekd-teamet glæder sig til at bygge en fed stand op til Auto Show, hvor hovedfokus bliver simracing, der bliver mere og mere populært. Især efter Corona er det gået op for mange, at det er muligt at få en meget troværdig racer-oplevelse hjemme i stuen.

Ronnie Olesen og David 'Judex' Jæger fra Geekd

David ‘Judex’ Jæger og Ronnie Olesen fra Geekd i en af deres fælles Youtube-videoer.

“Vi er i gang med at planlægge Danmarks vildeste simracing-setup i samarbejde med Coolshop og Jacob Risgaard. Det setup kan publikum opleve til Auto Show”, fortæller Ronnie Olesen fra Geekd.

Om Jacob Riisgaard kan lokkes forbi messen og teste det nye setup, vil tiden vise. Uanset hvad bør du besøge e-sportsområdet i hal B, hvor du kan dyste mod Judex, Ronnie og de andre fra team Geekd. De er klar, når Auto Show lukker dørene op for landets største bilmesse den 20. og 21. august i Odense Congress Center. Glæd dig!

Herunder kan du se deres vilde racing-setup, som du kan få lov at prøve til Auto Show!

Vil du sikre dig billet til Auto Show og samtidig spare 25 procent? Så klik her!

Skal din virksomhed med til Danmarks største bilmesse? Læs mere mere!