Engelsk Gymkhana-vinder medbringer vild show-truck

Luke Woodham Monster Energy til Auto Show

Monster Energy har indgået stort partnerskab med Auto Show, og det har lokket den firedobbelte Gymkhana Grid-vinder, Luke Woodham, til at gæste den danske messe med sin vanvittige V8-truck.

Du kender amerikanske Ken Block fra de legendariske Gymkhana-videoer, men her i Europa har vi også en Gymkhana-mester. Han hedder Luke Woodham, og han har faktisk vundet Gymhana Grid-mesterskabet hele fire gange. Og så har han været på podiet i den engelske driftingliga et utal af gange.

Auto Show og Monster Energy, som Luke Woodham er sponsoreret af, har indgået et stort samarbejde, og derfor tager Luke turen fra England til Odense Congress Center. Her medbringer han ikke en traditionel driftbil. Faktisk noget som ligner det stik modsatte.

Luke Woodham Monster Energy til Auto Show

Bilen er en såkaldt Pro Lite truck fra USA, som ligner en Jeep Wrangler, men lighederne er kun udvendigt. Under hjelmen – eller rettere inde midt i kabinen – ligger der en V8-motor på 450 hestekræfter, som skydes ud til baghjulene via en semiautomatisk gearkasse.

Skal du med til Auto Show? Så klik her for at sikre dig en billet!

Bilen er en ”mad machine”, som Luke selv beskriver den. Den kan hoppe, drifte, køre i sand og alt muligt andet, og du kan roligt glæde dig til at opleve den live, når Luke skyder den af i den store udendørs live arena til Auto Show 2022 den 20.-21. august i Odense.

Luke Woodham Monster Energy til Auto Show

Du kan besøge Luke på Instagram HER eller på Monster Energys hjemmeside HER.

Vil du sikre dig billet til Auto Show og samtidig spare 25 procent? Så klik her!

Skal din virksomhed med til Danmarks største bilmesse? Læs mere mere!