Auto Shows nye salgskonsulent er tidligere racerkører Max Klinkby-Silver

Max Klinkby-Silver er ny mand hos Auto Show

Arrangør Martin Poorhamidi Jensen (til venstre) byder velkommen til Max Klinkby-Silver i de store haller i Odense Congress Center.

Det går stærkt hos Danmarks største bilmesse, og derfor bydes velkommen til en ny salgskonsulent, som er vant til at træde speederen helt i bund.

2022 var et fantastisk år for Auto Show, hvor over 25.000 besøgende fandt vej til den over 40.000 kvadratmeter store bilmesse for hele familien. Derfor er de danske virksomheders interesse for at købe stande og sponsorater steget markant op til 2023-messen, der igen afvikles i Odense Congress Center – nærmere bestemt den 19. og 20. august 2023.

Den øgede interesse kræver bedre servicering af de mange nye kunder, og derfor har Auto Show netop ansat en ny salgskonsulent, hvis navn du måske genkender. I hvert fald hvis du har set dansk motorsport for nogle få år siden. Max Klinkby-Silver er nemlig tidligere DTC-kører med flere sejre bag sig, så det er altså en glødende bilentusiast, som nu bydes varmt velkommen på Auto Show-holdet.

“Jeg glæder mig til at bidrage til en messe, der er i rivende udvikling. Martin Poorhamidi og Kasper Erling har allerede skabt et fundament med over 25.000 deltagere til messen i 2022 og har kæmpestore planer for 2023. I kan glæde jer til en exceptionel messe”, fortæller Max Klinkby-Silver.

Max bor i Odense – tæt på messens hjemsted – men du kan møde ham i hele landet, når han kører på kundebesøg hver uge.

Vil du drøfte din virksomheds muligheder for deltagelse i landets største bilmesse? Så Skriv til Max på ms@auto-show.dk eller ring på tlf. 24373787 med det samme.

Læs mere om messen og de mange muligheder for virksomheder her!