Aston Martin til Auto Show: Oplev verdens mest kraftfulde SUV

Aston Martin Copenhagen til Auto Show: Oplev verdens mest kraftfulde luksus-SUV

Danmarks største bilmesse bliver fyldt med alverdens spændende biler, og nu er endnu en helt særlig udstiller klar til messen. Aston Martin Copenhagen medbringer blandt andet en meget unik power-nyhed til Auto Show.

Den 20.-21. august 2022 bliver årets fedeste weekend, når Auto Show slår dørene op til Odense Congress Center. Her samles alt det bedste på fire hjul, og nu er der endnu en spændende udstiller klar.

Det er Aston Martin Copenhagen, der har booket en stor stand, hvorfra de kommer til at vise publikum flere meget specielle bilmodeller fra det hæderkronede bilmærke. Blandt andet en helt særlig udgave af den store DBX. Navnet er DBX707.

Og hvad står 707 for? Ja, du har gættet rigtigt – det er antallet af hestekræfter. Det gør DBX707 til den mest kraftfulde luksus-SUV i verden. Til sammenligning har Lamborghini Urus ‘kun’ 650 hk.

Mange spændende modeller
”Vi ser frem til at vise de nyeste produkter frem ved Danmarks største bilmesse. Én af de få muligheder på kalenderåret, hvor vi kan sparke dæk med rigtig mange mennesker. Vi er vokset op med ‘Biler i Bella’, så det er en fornøjelse at kunne deltage ved et lignende arrangement i 2022, udtaler Jonas Kupper, salgschef hos Aston Martin Copenhagen.

Det er dog ikke kun den store, brutale SUV, som de over 20.000 Auto Show-gæster kan opleve den 20.-21. august på Aston Martin-standen. Flere andre Aston-modeller kan ses på standen i Arena Fyn. Men præcis hvilke modeller det bliver, afsløres først tættere på messen.

Du kan besøge Aston Martin Copenhagen her: copenhagen.astonmartindealers.com

Vil du sikre dig billet til Auto Show og samtidig spare 25 procent? Så klik her!

Har du en virksomhed, og vil I gerne vise jeres produkter frem til Danmarks største bilmesse? Læs mere mere!

Aston Martin til Auto Show bilmesse

Aston Martin Vantage er en knivskarp superbil, som det er rigtig svært ikke at elske. Se den lige!