Bil Magasinet og Auto Show kårer igen Årets GTI i Danmark

Årets GTI i Danmark 2023

Igen i år skal årets bedste GTI-bil kåres i Danmark. Det sker til landets største bilmesse, Auto Show i Odense Congress Center – i samarbejde med Bil Magasinet.

Sidste år var det den lille raket fra Hyundai, som løb med titlen som Årets GTI 2022. Men Hyundai i30 N får kamp til stregen, når kåringen igen finder sted til Auto Show i samarbejde med Bil Magasinet.

Men i år bliver noget anderledes. For elbilernes fremmarch betyder, at vi ser biler med andet end forbrændingsmotorer i feltet af GTI’er. Men kan man kalde en elbil for en GTI? Ja, i Årets GTI handler det hele i bund og grund om køreglæde til en relativt fornuftig pris. Og flere bilmærker forsøger i øjeblikket at trylle lige netop mere køreglæde frem i de ellers så fornuftige elbiler.

Det endelige deltagerfelt offentliggøres, så snart de garvede motorjournalister fra Bil Magasinet har udvalgt et felt af sjove, køreglade biler – uanset drivkraft. Herefter kan alle stemme på deres favorit, og til Auto Show kåres den endelige vinder.

Inden finalen om søndagen til Auto Show kan publikum opleve en spændende præsentation af finalefeltet, når Bil Magasinets chefredaktør, Mikkel Thomsager, fortæller om alle finale-modellerne fra scenen i Arena Fyn. Præsentationen sker både lørdag og søndag til Auto Show.

KLIK HER OG STEM PÅ DIN FAVORIT!

Husk at sikre dig billet til Auto Show 2023 – klik her!

Årets GTI i Danmark 2023

Bil Magasinets Mikkel Thomsager er konferencier på scenen i Arena Fyn – og han styrer slagets gang i Årets GTI-konkurrencen.

Årets GTI i Danmark 2023

Sidste års finalefelt: Cupra Leon, Hyundai i30 N og VW Golf.