Vind professionel batteridrevet bore- og skruemaskine fra Bosch

Vind Bosch bore-/skruemaskine

Her udlodder vi en fed bore- og skruemaskine fra Bosch. Den perfekte makker for enhver gør det selv-mand. Og nu kan den blive din.

Det er svært at finde en federe bore- og skruemaskine end denne lækre 18V model fra Bosch. Den har robust metalborepatron og børsteløs EC-motor, hvilket gør maskinen til en af de mest powerfulde modeller af sin slags.

Modellen er super populær blandt både de helt garvede håndværkere, men også hos de mere seriøse nybegyndere inden for gør det selv-verdenen.

Bil MagasinetPakken koster 2.549 kr. og inkluderer:

– Bosch akku bore-/skruemaskine GSR 18V-60 C
– L-BOXX-kuffert til opbevaring
– 2 x 4,0Ah-batterier
– Oplader til batterier

I anledningen af, at Auto Show Denmark og Bil Magasinet sammen kårer Årets GTI i Danmark, udlodder vi her den lækre Bosch GSR med alt ovenstående tilbehør. Du skal blot udfylde formularen herunder, så er du med i lodtrækningen.

Vinderen findes den 20. april 2021 og kontaktes direkte. Du skal være 18 år for at deltage.

 

BETINGELSER: Ved deltagelse accepterer du, at vi må sende dig spændende nyhedsbreve fra Auto Show Denmark og Boosted.dk, som altid kan afmeldes igen. Du siger også ja tak til at modtage Bil Magasinets nyhedsbreve med spændende artikler og markedsføring om Bil Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen. Læs mere.