,

Tid til at flytte

Skal du flytte

Hvis det er blevet tid til en ny bolig, så er det altid en kamp når der skal flyttes.

Det kræver ikke kun tid men også plads og energi. Når man skal flytte, så kan man enten vælge selv, at få arbejdet gjort eller man kan vælge, at få fagmændene på jobbet.

Gør det selv

Vælger man at gøre flytningen til et gør det selv projekt, så kan det blive et større og hårdere arbejde end man typisk lige regner med.

Derfor er det vigtigt man på forhånd enten har en tjeneste til gode hos venner, eller kan få hjælp fra familien. Det kan hurtigt tage en hel dag, at få flyttet alle ens møbler. Hertil kræver det også en del kræfter, at klare alle møblerne. Derfor kan man med fordel være flere til, at klare flytningen.

Den anden store forskel der er når man vælger selv at flytte er, at man ikke er forsikret.

Hvis man ridser sin 50.000 kroners sofa på vej ned at trapperne, så er der ikke særlig meget at gøre. Hvis man bruger flyttemænd til, at klare flytningen så er de fleste flyttemænd forsikret. Det betyder, at hvis der kommer en ridse eller anden skade på nogle af møblerne, så er det deres arbejde at skulle erstatte møblet.

Vælg en ordentlig bil

Når møblerne endelig er kommet ned, så er det vigtigt du har en rummelig bil, med masser af trækkraft hvis du skal flytte hele boligen.

Det er nemlig heller ikke særlig fedt, at skulle kører alt for mange ture mellem de to adresser, når der skal køres møbler, især hvis man ikke har træk på bilen.

Hvis man vil være sikker på der er plads, men man også vil flytte med stil, så er der alternativer.

Du kan nemlig få rummelige biler med over 500 Hk. På den måde er du sikker på du har pladsen, trækkraften men også kan få rykket alle dine ting på bedste vis.

Du kan finde flere SUV’er som er klar til privatleasing, igennem Nellemann Leasing.

Så er du sikker på der er plads til de fleste møbler samt, at bilen har en trækkrog hvis det bliver nødvendigt. Hertil kan du også være sikker på, at de store 4-hjulstrækkere inde på siden, kan trække fra de fleste i lyskrydsene.

Få fagmændene til at klare jobbet

Hvis du synes det bliver for uoverskueligt når du selv skal klare flytningen, så kan du med fordel bruge fagmænd til, at klare jobbet.

Vælg de lokale

Bor du inde i hovedstaden, skal du blot finde et flyttefirma i København. Hvis du vælger f.eks. DMU flyt, så er du sikker på, at du får et flytte firma som kan klare din flytning, uden nogen form for problemer.

Det er vigtigt du vælger flyttefirmaer, som har meget erfaring bag sig. Det kræver nemlig mange års erfaring, at kunne flytte nemt og sikkert.

Når du skal have flyttet dine ting fra den gamle bolig til den nye, så er det vigtigt at du har pakket alt i kasser, samt det er pakket påpasseligt ned.

Du er nemlig som udgangspunkt altid dækket af dit flyttefirma, men det er naturligvis altid bedst at undgå kontroversen.

Husk billeder

Når man skal have flyttet de store dyre møbler, så er det også vigtigt man får taget billeder af standen. Det kan nemlig være svært at determinere hvor vidt ridsen på møblet er fra før flytning eller er sket underflytning.

Men her kan man ofte nemt og bekvemt, ringe til flyttefirmaet og få anmeldt skaden.