Superstjerner til Auto Show: Mød Oliver og Petter Solberg

Oliver og Petter Solberg til Auto Show

Petter Solberg er tidligere verdensmester i rally, og sønnike – Oliver Solberg – har både kørt WRC og været med i Ken Blocks Gymkhana-film. Mød begge levende legender til Danmarks største bilmesse, Auto Show 2023.

De færreste med et stænk benzin i blodet er vist i tvivl om, hvem familien Solberg er. Petter Solberg er tidligere verdensmester i WRC, hvor hans karriere varede fra 1998 til 2019. Han har desuden deltaget i et utal af løb som World Rallycross, Gymkhana Grid og meget andet.

Køb billetter til Auto Show nu

De senere år er det dog en ny Solberg, som giver den gas i de professionelle ligaer rundt omkring i verden. Oliver Solberg har kørt for både Volkswagen, Skoda og Hyundai, hvor det er blevet til utallige fine placeringer. Måske du også husker ham for sin medvirken i Ken Blocks Gymkhana 10, som også kunne ses i Amazon Primes ‘The Gymkhana Files’.

Nu kan du møde begge motorsportens superstjerner til Danmarks største bilmesse i Odense Congress Center, når Oliver og Petter kigger forbi lørdag den 19. august hos en af messens partnere, Monster Energy. Du kan høre mere om deres spændende liv i motorsportens verden – og få en autograf og en selfie med dem begge på Monster Energys store område lige foran live arenaen.

Skal du med til Auto Show? Så klik her for at sikre dig en billet!

monster energy auto show

Petter Solberg og Oliver Solberg til Auto Show i Odense

Solberg til Auto Show