Succes i Odense: 17.721 gæster besøgte Auto Show Denmark 2018

Da dørene til årets udgave af Auto Show Denmark åbnede lørdag den 11. august klokken 10.00, var ingen i tvivl om, at showet havde fået vokseværk – både hvad angår antal kvadratmeter med udstillere og flotte, unikke biler, men også antallet af gæster ved indgangen var højere end året før.

I halvanden time i træk var der kø ved indgangen, hvor folk i højt humør stimlede sammen for at komme ind til landets fedeste bilshow i Odense Congress Center.

Showets første ud af i alt tre store haller var blevet fyldt med nøje udvalgte specialbiler. Fra Porsche 911 GT3 og Mercedes AMG GT S til ældre klassikere som BMW E30 M3 og Saab 96. Det var også her, at bilerne fra Sportscar Event havde taget opstilling.

De to andre haller var endnu tættere pakket med unikke biler fra hele Skandinavien og masser af spændende firmaer, der havde bygget stande i flere dage op til showet. Her var der gode tilbud på alt fra udstyr og bilpleje til leasingbiler og tøj.

Udendørs var der begge dage fuld fart på i Biltema Live Arena, hvor driftere og rallykørere havde pedalen helt i bund med enorme mængder røg fra både to og fire hjul til kæmpe glæde for de mange tilskuere på tribunerne og ved hegnet.

I alt var 17.721 mennesker forbi årets udgave af Auto Show Denmark, og det betyder naturligvis, at showet vender tilbage i 2019 – i et endnu stærkere og større setup end i år.

Tusind tak til alle gæster, udstillere, firmaer og frivillige hjælpere. Auto Show kunne ikke lade sig gøre uden nogen af jer.

Vi ses i 2019. Datoen offentliggøres snart.