Sailun er ny hovedsponsor for Danmarks største bilmesse

Sailun Tyres er hovedsponsor til Auto Show

Auto Show-organisationen er stolte af at præsentere en ny hovedsponsor for messen. Sailun Tyre er på vej ind på personvognsmarkedet i Danmark, og derfor et det et perfekt match med Danmarks største bilmesse.

Hvis du arbejder med eksempelvis entreprenørmaskiner, kender du sandsynligvis dækmærket Sailun. De er nemlig meget populære, når det kommer til dæk i den tunge industri over hele verden. Årsagen er simpelt: De leverer rigtig god kvalitet til lave priser. Og samme formular er nu på vej til Danmarks bilejere.

Sailun satser stort herhjemme, og derfor er det mere end oplagt, at Danmarks største bilmesse og Sailun indgår stort samarbejde. Derfor er Sailun netop præsenteret som hovedsponsor af Auto Show.

Det betyder, at du vil opleve Sailun flere steder til messen. Blandt andet i messens største hal – hal C – hvor Sailun opbygger en stor stand, der giver dig et indblik i kvaliteten og variationen i mærkets mange forskellige dæktyper. De har modeller, som passer til alt fra Toyota Aygo til Range Rover. Og det der er større!

Sailun Tyres er hovedsponsor til Auto Show

Udendørs vil du også opleve Sailuns tilstedeværelse, da den store arena med showkørsel er omdøbt til Sailun Live Arena. Her vil de voldsomme driftbiler også bære Sailun-navnet i forruden.

Men hvad er Sailun egentlig for en størrelse? Vi snakker ikke nybegyndere i branchen, for de store fabrikker i Kina producerer over seks millioner lastvogns- og busdæk og hele 40 millioner person- og varevognsdæk om året! Og alle dæk er TÜV-certificerede og sælges i mere end 50 lande verden over.

Du kan læse mere om Sailun her www.sailun-tyres.eu eller her www.dandaek.com/om-os/

Har du ikke købt billet til Auto Show endnu? Så KLIK HER!

Se mere til Sailuns enorme fabrikker her: