,

Sælg din brugte bil

Dette indhold er sponsoreret. 

Er du træt af at køre rundt i din nuværende bil og har du overvejet at sælge den? Så ved du også, hvor besværlig og uoverskuelig en proces det kan være at sælge sin brugte bil.

Hvilken pris skal bilen sættes til? Skal du bare lægge en annonce op på Den Blå Avis eller Facebook, eller bør du måske få hjælp af en forhandler? Der er mange ting der skal tages stilling til, og hvis du gerne vil undgå for meget besvær og stress, så bør du overveje at få hjælp til at sælge din brugte bil af en forhandler.

Salg af brugt bil til forhandler kan på mange måder betale sig, og det er uden tvivl den nemmeste og hurtigste løsning til at sælge din brugte bil. En bilforhandler kan blandt andet hjælpe dig med at vurdere din bils værdi, sørge for at få en god handel i hus eller hjælpe dig med at bytte din brugte bil til en anden.

Bilens værdi

Hvis du har besluttet dig for at sælge din brugte bil, så er du naturligvis også interesseret i at få så meget for den som overhovedet muligt. Det kan være svært at vurdere bilens værdi, da prisen sættes efter motor, model, kilometertal og dens alder.

En god ting at gøre på forhånd, inden du tager til en forhandler er at besøge solgt.com – her kan du indtaste din bils nummerplade og herefter få din bils markedspris her og nu. Nu har du en vurdering på hånden og sammen med en forhandler kan i herefter vurdere om prisen skal justeres op eller ned. Forhandleren hjælper dig med at sætte en garantipris, og forhandleren er derfor forpligtet til at købe bilen af dig til den pris. Du kan derefter gå fra forhandleren med en fair pengesum for din gamle bil og derefter gå ud og finde din nye bil. 

Byttehandel 

I forbindelse med salg af brugt bil følger køb af en ny. Slå to fluer med et smæk og få hjælp af  forhandleren til at finde din nye bil. I foretager en byttehandel og du kan finde en ny bil der svarer til det beløb din brugte bil blev vurderet til. En forhandler kan derfor hjælpe dig med at komme af med din brugte bil og ovenikøbet sørge for at du går derfra med ny bil. På en gang får du derfor klaret to uoverskuelige processer – nemlig salg og køb af bil.