,

Sådan bliver du en grøn bilist med GoMore

Sådan bliver du en grøn bilist med GoMore

Dette indhold er sponsoreret. 

Dele-biler og miljøvenlige kørevaner er blevet enormt populært indenfor de seneste år, og med god grund. Selvom det er rart at have egen bil, kan det være mindst lige så rart at låne en andens, eller at få et lift, hvis du har problemer med at komme fra A til B. GoMore giver dig mulighed for at hoppe på den grønne bølge, og gør både biludlejning og samkørsel meget nemmere end det lyder. 

Privat biludlejning

Uanset om du er bilejer eller ej, er der ingen tvivl om, at bilen er et værdifuldt transportmiddel for de fleste. Mange bruger gerne mange penge på et bestemt mærke eller på et bestemt design, og derfor kan det også virke grænseoverskridende eller skræmmende at skulle låne bilen ud til andre. Derfor har GoMore sikret tryg biludlejning for alle parter, ved at forsikre alle udlejningsbiler gennem forsikringsselskabet Tryg.

Alle udlejningsbiler dækkes af kasko, hvilket inkluderer tyveri, vejhjælp samt skades- og ansvarsforsikring. Hvis der sker noget med en udlejningsbil i den periode hvor den er udlånt til en lejer via GoMore, har lejeren automatisk en selvrisiko på 5.500 kroner, der dog kan reduceres inden udlejningen begynder. Der er derfor ingen grund til at være bekymret for din bil, hvis du beslutter dig for at leje den ud med GoMore. 

Giv et lift 

Det kan også være at du i stedet kan give dig i kast med at blive bedre til at dele dine køreture med andre. Du vil sikkert blive overrasket over, hvor mange der egentlig vil med på de strækninger du normalt kører, især hvis du ofte kører til og fra større byer, eller i områder hvor det er svært at komme frem og tilbage med offentlig transport. Ikke nok med at både du og medpassagerer sparer flere kilo CO2 per tur, får du selvfølgelig også betaling for hvert lift du opretter, og du kan selv have indflydelse på, hvilket beløb du vil modtage for hver person du tager med. 

Selvom betalingen alene kan være en god grund til at oprette lift gennem GoMore, vil du med garanti få langt mere ud af at opleve hvor meget du kan hjælpe andre med at komme fra A til B. På GoMore App’en kan du også holde øje med hvor mange kilo CO2 du sparer ved at oprette samkørsler, og det må siges at være en endnu bedre grund til ikke at tage på køreture alene. GoMore gør det altså både sikkert, nemt og berigende for dig at blive en grøn bilist, uanset om du vælger biludlejning eller samkørsel.