Prøv superfede fjernstyrede biler hos RC Kongen til Auto Show

Mød RC Kongen til Auto Show

Fjernstyrede biler er utroligt populære i de fleste danske hjem, og de giver utallige timers sjov og underholdning for både store og små. Til Auto Show kan du møde RC Kongen og prøve nogle af deres vildt fede fjernstyrede biler.

Hvor mange fjernstyrede biler har du mon haft gennem tiden? For de fleste af os er svaret meget ofte: “Ret mange!”

De små firehjulede køretøjer er simpelthen så sjove. Uanset om det er de budgetvenlige modeller eller de mere luksuriøse varianter. Det er netop det fantastiske ved fjernstyrede biler – du kan have det super sjovt med en til 500 kr., og når du ønsker at gå mere seriøst til værks, kan du opgradere til højere kvalitet og prisniveau.

Men hvor skal du så handle din næste fjernstyrede bil? Vi vil stærkt anbefale dig at besøge kongen selv – RC Kongen. Her finder du eksperter med mere end 20 års erfaring inden for RC-biler, og det er noget, der er værd at sætte pris på, uanset om du leder efter en budgetvenlig Techtoys-model til 249 kr. eller en topmodel fra Traxxas til 9.000 kr.

Selvom RC Kongen sælger en masse varer via deres webshop, er du altid velkommen til at besøge deres butik i Søndersø, hvor du kan opleve hele 300 kvadratmeter med et overflødighedshorn af RC-biler, tilbehør, reservedele, dæk, karosserier og meget mere. Her kan du også få gode råd og vejledning til at realisere dine idéer og drømme.

I dag er det Kim Bendiksen, der står i spidsen for det passionerede team af RC-eksperter hos RC Kongen. Kim ser frem til at bygge videre på det allerede populære brand, og det betyder, at du kan møde virksomheden til flere events, herunder Danmarks største bilmesse – Auto Show i Odense Congress Center den 19. og 20. august 2023.

Men du kan altid finde fede RC-biler, tilbehør, opladere, dæk, fælge og meget mere på RCkongen.dk’s webshop på www.rckongen.dk

Glæd dig til den 19. og 20. august i Odense Congress Center.

KLIK HER FOR AT GÅ TIL BILLETSALGET FOR AUTO SHOW!

RC Kongen

Der er tusindvis af varer på hylderne hos RC Kongen. Til Auto Show kan du snuse til nogle af de mest populære varer.

Køb billetter til Auto Show nu