Prøv de nyeste bilmodeller på det danske marked til Auto Show 2023

Prøv de nyeste biler til Auto Show

Markedet for nye biler bugner med spændende modeller, varianter og priser. Til Danmarks største bilmesse kan du prøve et stort udvalg af nye biler, og især elbilerne tiltrækker opmærksomhed fra de over 25.000 besøgende.

Hvis du er nysgerrig efter at prøve nogle af de mange nye biler, der vælter ud på markedet netop nu, så kan du til Auto Show prøvekøre mange af de mest populære modeller direkte til messen. Det sker foran hovedindgangen, hvor op imod 30 forskellige bilmodeller vil kunne prøvekøres af Auto Show-gæsterne.

Indenfor i messehallerne i Odense Congress Center kan du få en snak med forhandlernes salgskonsulenter, der kan svare på de mange spørgsmål, som ofte trænger sig på ved køb af en ny bil. Passer en elbil til mig? Hvor lang rækkevidde har jeg brug for? Hvordan får jeg en ladestander hjem på min bopæl? Ja, spørgsmålene er mange, og derfor kan du glæde dig til at kunne få svar på det hele til Auto Show.

Foran hovedindgangen er der opsat 20 ladestandere, så her kan du opleve de nyeste elbiler på markedet live. Book en prøvetur i forskellige mærker og modeller og få en unik mulighed for at sammenligne bilerne på samme dag. Det er smart!

Prøv mange forskellige nye bilmodeller til Auto Show. Blandt andet Polestar.

Auto Show er Danmarks største åbent hus for nye biler. Men messen er meget mere end nye biler. Du kan også opleve alt fra klassiske biler og unikke superbiler til spændende udstyr og gode tilbud på forsikringer – og meget mere. Og så er der selvfølgelig tænkt på alle i familien.

Auto Show er nemlig bilmessen for hele familien, så tag bare børnene med. De koster i øvrigt ingenting, hvis de er under 10 år gamle og ankommer sammen med en betalende voksen. Glæd jer blandt andet til at opleve hele familien Münster, som du kender fra Youtube. Morten Münster er Danmark største Youtuber, og hans bror Max og Naja Münster er også nogle af de mest populære blandt familiens mindste. De laver meet-n-greet lørdag den 19. august.

Sidste år var LEGO også repræsenteret på messen, og i år bliver det endnu større. Børnene kan bade i et hav af LEGO, hvor kun fantasien sætter grænser for byggeriet. Og så kan alle deltage i den store LEGO-skattejagt, hvor der kan vindes super fede præmier.

Kort sagt er Auto Show bilmessen, der aldrig skuffer. Uanset om du er glødende entusiast eller bare gerne vil snuse til de nyeste bilmodeller. Så køb en billet med det samme – du sparer 25% på de populære weekendbilletter, hvor du kan besøge messen begge dage. Og så er der ved køb i forsalg mulighed for at få armbånd på tidligt, så du kan komme direkte ind, så snart messen åbner.

Vi glæder os til at se jer den 19. og 20. august i Odense Congress Center.

KLIK HER FOR AT GÅ TIL BILLETSALGET!

Få svar på alle dine spørgsmål om de nye biler i Danmark til Auto Show.