Oplev en vaskeægte amerikansk monstertruck til Auto Show

Det bliver ikke større end en ægte monstertruck, når det kommer til biler med fire hjul. Oplev MCA-show give den gas til Auto Show i deres fede Captain Jack monstertruck.

Hvis du nogensinde har oplevet en rigtig monstertruck træde pedalen i bund, så ved du også, hvor vildt det er. Et øredøvende inferno af V8-brøl understøttes af de fire enorme hjul, der vrides godt og grundigt sammen for at skyde den store bil fremad. Lige netop den oplevelse kan du få, hvis du tager forbi Auto Show Denmark i Odense Congress Center.

MCA-show.dk fra Aarslev på Fyn har tidligere underholdt til Auto Show med deres vilde evner til at køre bil på to hjul og meget andet. Og monstertrucks har de også været forbi messen med.

Captain Jack er en Dodge RAM V8 med over 500 hk og en solid egenvægt på 6,5 tons! Resten af bilen er lige så voldsom – den er 3,5 meter høj og det samme i bredden.

Til Auto Show tager MCA-show kaptajnen med, og de lover at fyre den godt og grundigt af i Sailun Live Arenaen udenfor Odense Congress Center. Og når den ikke kører, kan børn og andre monstertruck-fans få taget billeder med bilen.

Glæd dig – det bliver monster-fedt.

Har du ikke købt billet til Auto Show endnu? Så KLIK HER!

Monstertruck til Auto Show i Odense

Captain Jack skal ikke knuse biler til Auto Show, men den bliver fyret af flere gange dagligt i Sailun Live Arena.