,

Flexleasing til dig, der vil have mere fleksibilitet

Flexleasing til dig, der vil have mere fleksibilitet

Det er en nødvendighed for langt de fleste mennesker og familier med transportmidler til at komme fra A til B i hverdagen. En cykel rækker sjældent nok og offentlig transport er bøvle og uforudsigelig. Derfor er bilen det foretrukne valg for mange. Det kan nemt virke uoverskueligt eller uopnåeligt at købe en bil. Endnu værre er det hvis, man har en forhåbning om en helt særlig og måske endda en eksklusiv bil. Der er heldigvis flere måder at få fat i en bil på end blot at smide penge i et lån. Man kan for eksempel også lease biler og dermed opnå mere fleksibilitet.

Hvordan fungerer flexleasing?

Hos Selected Car Leasing tilbyder de flexleasing. Det er en eftertragtet måde at lease biler på, fordi man ikke skal betale registreringsafgiften på én gang, men i stedet i mindre rater over en periode. Forhandleren har tilmed gjort det let for nysgerrige sjæle at blive klogere på, hvad de tilbyder samt hvordan det hele foregår. Det kan nemlig godt være kompliceret at finde hoved og hale i diverse regler. Forhandleren har sammensat fire simple punkter, der skal gøre det enklere at forstå hvordan flexleasing fungerer:

  • Finde drømmebilen
  • Få et passende tilbud
  • Underskriv aftalen
  • Mere kørselsglæde

Find drømmebilen

Det første step er nærmest så nemt som det kan blive. Man skal simpelthen blot udforske det tilgængelige udvalg af biler i alle mærker og prisklasser og finde den helt rigtige bil. Selvom det i og for sig er nemt, så gør et stort udvalg som regel valget en del sværere. Især hvis næsten hele udvalget er lækre biler. Man kan også blot notere sig de ønsker og behov, man har til sin drømmebil hvorefter forhandleren finder den bil, der passer bedst.

Få et passende tilbud

For at kunne få et godt tilbud på den drømmebil, man har fundet, skal man først gøre sig nogle overvejelser. Dette indebærer for eksempel en estimering af, hvor stort et kørselsbehov man har. Altså hvor mange timer skal den bruge om dagen, hvor store distancer den skal køres over samt den ønskede leasingperiode. Ud fra disse parametre kan der beregnes et godt tilbud, der kan godkendes af begge parter.

Underskriv aftalen

Når bilen er valgt og der er fundet et tilbud og lavet en aftale, som man kan stå indenfor, skal det hele blot underskrives. Så er aftalen i hus og det finansielle begynder og inden længe kan få glæde af sin bil.

Mere kørselsglæde

I den ønskede leasingperiode kan man nu køre rundt i sin drømmebil til og fra arbejdet eller andre gøremål. Grundet at man for eksempel kun leaser en bil i 12 måneder, opnår man en del fleksibilitet, hvis ens livssituation pludselig ændre sig. Eksempelvis kan der ske en uplanlagt familieforøgelse, hvilket betyder at man efter leasingperioden får brug en mere praktisk familiebil. Det modsatte kan også være tilfældet, hvis man havde skrevet under på 12 måneder grundet usikkerhed om ens situation i fremtiden, men så opnåede mere stabilitet. Dette vil give én mulighed for at forlænge leasingperioden.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Det ville være urimeligt at forvente, at man nu er blevet informeret nok tilstrækkelig omkring flexleasing, og hvad leasing forhandlere har at tilbyde. Måske er nysgerrigheden blevet vækket og man har i den forbindelse fået en masse nye spørgsmål eller blot en lyst til at blive endnu klogere på flexleasing. Flere hjemmesider har gjort dette nemt og enkelt ved at samle de mest spurgte spørgsmål og tilhørende svar, så du let kan finde alle relevante informationer på ét sted.