,

Færdig med dit nybyggeri: Indretning med personlighed

Færdig med dit nybyggeri: Indretning med personlighed

Dette er sponsoreret indhold

Du er efter en lang og krævende proces blevet færdig med dit nybyggeri. Dit nye hjem står klar og du mangler blot at indrette stedet. Dog kan det være svært at få indrettet stedet, så det indeholder et personlighed. Et hjem er ens trygge base og det skal derfor rumme personlige elementer, såsom dine møbler som en naturlig katalysator for dette trygge element. Et nybyggeri kan hurtigt blive et hjem der består af hvidt på hvidt, og her vil du derfor kunne finde et par tips til hvordan du indretter dig med personlighed.

Farverige flader

Hvide vægge er ofte kendetegnet ved nybyggerier. En vigtig ting at huske er at få gang i de hvide vægge og få sat et personligt og farverigt præg på dit nye hjem. Hos Minida kan du eksempelvis finde plakater til stuen, hvor du kan finde plakater for enhver smag. Stuen er et rum hvor ikke blot dig og din familie opholder sig, men også et samlepunkt for dine gæster. Derfor er det vigtigt, at indretningen er velovervejet. Med plakater fra Minida vil du ikke kun finde noget til stuen, men til ethvert rum alt efter om du er til PhotoArt, filmplakater eller plakater med stjernetegn. Så om du skal til at indrette stue, køkken eller værelse, så vil Minida kunne give dig en hjælpende hånd med et æstetisk og personligt touch til dit rum. 

Vintage og DIY

Når det kommer til at indrette sig personligt, er vintagemøbler vejen frem. Her vil du kunne finde noget helt unikt som du vil kunne gøre til dit helt eget. Genbrug er blevet vildt moderne indenfor de seneste par år, da det er med til at give din bolig et rustikt look. Når det kommer til nybyggerier vil det gamle kombineret med det nye, give et charmerende udtryk som med sikkerhed vil give din bolig personlighed. Vintagemøbler kræver ofte en kærlig hånd og er derfor den perfekte mulighed for at skabe et møbel med både personlighed og patina. Derudover vil det give noget helt specielt til dig, idet du skaber dit eget. Møblet vil, for altid, være både et specielt minde og en fed og personlig tilføjelse til dit hjem. At kombinere vintagemøbler med dine andre møbler, vil gøre dit hjem til et spændende blanding af nyt og gammel og dine gæster vil garanteret finde det spændende at være på besøg hos dig.