,

Events oplever fremgang på den anden side af Corona

Auto Show - Danmarks største bilmesse

De fleste mennesker tænker sikkert ikke længere over Corona. Heldigvis. Men det er ikke længe siden, at særligt oplevelsesindustrien var på pause. Nu står kunderne i kø for de gode oplevelser.

Flere events og koncerter kunne melde om rekordbesøg i sommers. Det gjaldt alt fra Auto Show til Grøn Koncert. Faktisk var det første gang, at Grøn Koncert kunne melde udsolgt til samtlige af sine otte koncerter.

Programmet bød da også på masser af forskellige store danske kunstnere. Under den danske sommerhimmel kunne koncertgæsterne nyde alt fra L.O.C og Andreas Odbjerg til MØ og Saveus. Men også bilmessen Auto Show kunne endnu et år melde om rekord mange besøgende til den årlige messe i Odense Congress Center. Så det var ikke bare musik, men også motor og biler, som trak danskerne væk fra sommerhusene.

Folk hungrer efter oplevelser

Det var bare en anden verden under Corona. Alle generationer fik oplevet, hvordan et liv i isolation egentlig så ud, da pandemien af flere omgange frarøvede os et aktivt socialt liv. Særligt de unge led store afsavn. Om det kan være forklaringen på de voksende tal i eventbranchen, er endnu uvist. Men tallene viser med alt tydelighed, at flere danskere og sandsynligvis især de unge aktivt valgte flere oplevelser hen over sommeren.

Der skal være noget at poste på SoMe

Men vi lever også en verden, der ikke bare nydes fysisk, men også i et digitalt spor. På tværs af generationer nyder vi at følge med i hinandens liv, og hvilken lettere måde at gøre det på end på SoMe. Der er ingen tvivl om, at sommerens eventbesøg også har fundet vej til netop SoMe.

Saml de bedste eventøjeblikke på populær plakat

Hvis du er ked af, at minderne fra sommerens Auto Show eller Grøn Koncert alt for hurtigt dør hen på SoMe, så kan du jo vælge at forevige dem på en populær fotocollage.

Plakattrykkeren er den eneste leverandør, der tilbyder helt op til 260 billeder, som du kan samle på én plakat. Det giver dig altså mulighed for at vælge rigtig mange fantastiske øjeblikke ud. Her begrænses du ikke til at kun at vælge 15 eller 35 billeder ud.