,

De fem mest mindeværdige Auto Show-oplevelser

De fem mest mindeværdige Auto Show-oplevelser

Auto Show har kun fire år på bagen, men alligevel har det vokset sig til Danmarks største bilmesse, og det har altså allerede kastet nogle vilde oplevelser af sig. Her kigger vi tilbage på de fem mest mindeværdige øjeblikke.

Mad Mike og det vildeste show
Auto Show er kommet for at blive, og derfor var bilmessens første år i 2017 da også et brag af en bilmesse. Årets hovednavn Michael Whiddett alias Mad Mike kom helt fra New Zealand for at give showets mere end 17.000 gæster den vildeste opvisning i, hvordan man kører bil, når det skal gå sidelæns.

Et klart mindeværdigt øjeblik, der faktisk var flere af over hele weekend, hvor den arrige Mazda MX-5 lå helt op ad betonvæggen.


ALLE de specialbyggede biler

Nu ved vi godt, at vi skrev ‘de fem mest mindeværdige oplevelser’, men når et bilshow som Auto Show år efter år har kunne trække den ene toplækre showbil fra ind- og udland til, så er det dælme svært at vælge.

Men har du været til Auto Show, husker du sikkert den vanvittige og meget orange Opel Manta med Volvo-motor, BMW E30 Touring fra Boosted Magazine nr. 1 og et hav af andre, mindst lige så lækre biler, der på hver deres måde har taget bilscenen med storm.

Da F16-jagere brød lydmuren over Auto Show
Jagerfly F16 over Auto Show
Okay, det har ikke så meget med biler at gøre. Men! Det har givet de vildeste oplevelser, når Fighter Wing Skrydstrup har sendt deres F16-jagerfly indover det udendørs showområde til bilmessen Auto Show.

Og ikke nok med det, vi havde også lokket piloterne til at stille et fly på showets udendørsområde, så publikum kunne komme helt tæt på de imponerende maskiner. Det oplever man altså ikke tit! For at sige nogensinde, faktisk.

De levende legender på fire hjul
Auto Show i Odense Congress Center er for hele familien
Trods tårnhøje afgifter lever bilkulturen i Danmark, og netop derfor har Auto Show også kunne byde på førstegangs-oplevelser med nogle af de mest berømte biler i landet. Altså sådan helt tæt på.

Har du læst bilblade, ja – lad os bare sige inden for de sidste 20 år – vil du helt sikkert kunne huske den giftgrønne Ford Escort med over 1.000 hestekræfter og titlen som tredobbelt vinder af Danmarks Hurtigste Bil.  Ja, den kunne publikum opleve til Auto Show 2018. Plus mange andre helt unikke biler hvert år, der er en oplevelse i sig selv at se live.

Stemningen på tribunerne
Publikum til Auto Show i Odense Congress Center

Sidst men ikke mindst er vi nødt til at runde showets menneskelige islæt. Det, som kun inkarnerede bilfolk kan skabe, nemlig den vildeste stemning. Hvert år til Auto Show er der gået det vildeste gys gennem publikum, når drift- og rallykørere fra ind- og udland har givet den alt, hvad de kunne for at aflive det ene sæt bagdæk efter det andet på mest spektakulær vis.

Hvis ikke du var klistret ind i dæksmuller efter Auto Show, har du så overhovedet oplevet det?

Find din billet til 2021-udgaven lige her.