Efter regeringens seneste udmeldinger for genåbning af landet står det nu klart for alle i organisationen bag landets største bilshow, at det ikke er muligt at afholde Auto Show i 2021 som håbet. Auto Show bliver kategoriseret som ‘indendørs stående arrangement’ og vil derfor maksimalt kunne lukke 3.000 besøgende ind i grupper af 300 personer ad gangen efter 1. august – dette umuliggør arrangementet helt, da vi sidst havde 20.422 besøgende.

Vi havde så inderligt glædet os til at lave Danmarks absolut største og bedste bilshow til alle jer bilentusiaster, men vi ses i stedet den 20.-21. august 2022 i Odense Congress Center.

“Selvom det skærer mig dybt i hjertet at skulle ‘hoppe’ endnu et år med Auto Show over, betyder det på den positive side, at vi har ekstra meget tid til at planlægge Auto Show 2022, som jeg allerede nu godt kan love, bliver helt ekstraordinært stort og oplevelsesrigt,” fortæller arrangør, Martin Poorhamidi.

Har du billet til Auto Show 2020 eller 2021 bedes du holde godt fast i den, indtil vi har nærmere udmelding fra regeringen om proceduren for udstedte billetter til aflyste arrangementer. Alle billetindehavere vil få direkte besked fra Auto Show.

Vi glæder os til at komme på den anden side af Covid-19 – og til at byde jer alle velkommen til Auto Show den 20.-21. august 2022 i Odense Congress Center.

Du kan allerede købe billetter til showet LIGE HER!

Mange hilsner fra
Kasper Erling og Martin Poorhamidi - Auto Show Denmark
Martin Poorhamidi og Kasper Erling
Auto Show Denmark

 

Herunder kan du se videoen fra det seneste Auto Show: