,

Danmarks største bilmesse søger eventkoordinator

Eventkoordinator til Auto Show

Brænder du for at lave fantastiske messer, og har du en sælger gemt i maven? Så har vi Danmarks bedste event-job klar til dig.

Danmarks største bilmesse er blevet endnu større, og vi søger derfor den helt rette profil til at indgå i vores event-team på tre fuldtidsmedarbejdere og en håndfuld freelancere. Er du udadvendt, trives godt med mange bolde i luften og brænder for oplevelser (og meget gerne biler), så er det måske dig, vi står og mangler. Først i en projektansættelse på seks måneder og derefter med henblik på fastansættelse.

Hvad er Auto Show?
Messen er Danmarks største af sin slags med over 25.000 besøgende i Odense Congress Center hvert år i august. Auto Show fylder over 40.000 kvadratmeter i fire indendørs haller og et stort udendørs område med showkørsel. Næste år er messen den 19.-20. august 2023.

Du skal:
– Være vild med at arbejde i et miljø, hvor der i perioder er spidsbelastning af opgaver op til events (særligt i juli og august).
– Deltage i salgsarbejdet med sponsorater og stande – herunder opsøgende salg.
– Deltage i både planlægningsfasen og den opfølgende del af messen – herunder optegning af halkort, indhentning af tilladelser, indhentning af tilbud og booking af udstyr osv.
– Servicere og rådgive udstillere.
– Kunne mestre sociale medier og have indgående kendskab til at navigere dagligt herpå (Facebook, Instagram, TikTok og LinkedIn)
– Være rig på idéer og kunne arbejde selvstændigt.
– Være et positivt og smilende menneske.
– Kunne stave og have styr på grammatikken på højt niveau.
– Kunne tale og skrive engelsk på grundniveau.
– Have kategori B-kørekort.

Vi tilbyder:
– Masser af frihed under ansvar. Vi elsker gode idéer, og hos os er der kort vej fra tanke til handling.
– En meget alsidig hverdag med mulighed for selv at planlægge din hverdag.
– Super engagerede kollegaer, der alle har mange års erfaring fra eventbranchen.
– Mulighed for en del hjemmearbejde, hvis du bor langt fra Odense. I juli og august forventes det dog, at du kan møde på kontoret hver dag.

Geografi:
Kontoret ligger i Aarslev ved Odense. Messen afholdes i Odense Congress Center.

Tiltrædelse og løn:
Jobbet er en projektansættelse fra 1. marts 2023 til og med 31. august 2023 med henblik på fastansættelse herefter. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer plus pension.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler.

Send CV og motiveret ansøgning til Martin Poorhamidi Jensen på mp@auto-show.dk – har du spørgsmål til stillingen, besvares disse på telefon 60188087.

Vi glæder os til at høre fra dig.