Baggsy og klodens vildeste GT-R med 1.200 hk kommer til Odense

Foto: Monster Energy

I Slovenien fik vi en forsmag på det frygtindgydende hovednavn til Auto Show Denmark 2018 – Baggsys vilde GT-R med 1.200 hk.

Når Monster Energy spørger, om vi vil ud på en racerbane for at ligge sidelæns med Steve Baggsy Biagioni er det svært at sige andet end ja – så det gjorde vi!

HVOR?
På den 1.1 kilometer lange Raceland-Adrenalina-bane i Slovenien beliggende 30 minutter fra grænsen til Kroatien.

KØB NU OG SPAR 30 PROCENT PÅ WEEKENDBILLETTEN TIL AUTO SHOW 2018

HVORFOR? 
For at køre en tur sidelæns i Steve ‘Baggsy’ Biagionis Nissan GT-R med Liberty Walk-kit og LS-X-turbo V8 med 1.200 hestekræfter, inden det japansk-amerikanske monster er hovednavn i Biltema Live Arena under Auto Show Denmark 2018.

Foto: Monster Energy

HVAD?
Drifting gennem 16 sving med fuld gas, skrigende og rygende West Lake-dæk der går op i røg. Kort sagt en forsmag på det, du kan opleve til Auto Show Denmark 2018 i Odense Congress Center 2018 – køb din weekendbillet med 30 procent early bird-rabat lige nu!

VAR DET FEDT?
Damn yes! Det kan næppe beskrives med ord, hvor meget den arrige Nissan har lyst til at flå sine bagdæk fra hinanden, bare Baggsy sætter bilen i gear. Trykker han først på speederen, skyder meterlange E85-flammer ud af det 5″ store forrør i bilens forkofanger. Hvilket betyder, at gummiet omkring de 20″ Rotiform LHR-fælge i skriggrøn er dødsdømt.

Steve Baggsy Biagioni er SÅ klar på at give sin GT-R med 1.200 hestekræfter nogle klø til Auto Show 2018 – ses vi? ?Spar 30% på weekendbilletten i forsalg lige her: www.autoshowbillet.dk/18

Slået op af Auto Show Denmark i Torsdag den 19. juli 2018