Aston Martin Copenhagen besøger Auto Show i Odense med fantastiske superbiler

Aston Martin til Auto Show

Aston Martin Copenhagen deltager igen i år på biludstillingen Auto Show i Odense. Med sig bringer de en imponerende samling af superbiler, herunder en særlig Apex Grey DBX707 med alt i carbon.

Auto Show i Odense er et årligt arrangement, der tiltrækker bilentusiaster fra hele landet. Her præsenteres tonsvis af spændende biler, udstyr og masser af underholdning for både store og små. Sidste år var Aston Martin Copenhagen med på messen, og de har netop meldt deres ankomst til 2023-messen. Det britiske mærke har altid været kendt for et imponerende udvalg af luksusbiler, og de skuffer bestemt ikke i år.

På messen vil Aston Martin Copenhagen indtage scenen, hvor de vil blive ledsaget af Mikkel Thomsager, chefredaktør fra Bil Magasinet, som vil være konferencier. Sammen med Jonas Kupper fra Aston Martin vil publikum opleve en fremvisning af nogle af de unikke Aston-modeller. Dette er en enestående mulighed for at lære mere om mærket og få et indblik i den ultimative køreoplevelse, som Aston Martin repræsenterer.

Aston Martin til Auto Show

Sløret er endnu ikke løftet for de specifikke modeller, som Aston Martin medbringer til Auto Show, men vi har set deres flotte Apex Grey DBX707, som helt sikkert medbringes. Modellen er virkelig speciel at se på, da den er udstyret med omfattende carbon-detaljer, der giver den et unikt udseende. Hvad der ellers kommer med på standen, fortæller vi mere om her på siden og på Auto Shows sociale medier i den nærmeste fremtid.

Hvis du er vild med biler og ønsker at opleve Aston Martin helt tæt på, så sørg for at sætte kryds ud for 19. og 20. august og forbered dig på en uforglemmelig oplevelse til bilmessen Auto Show i Odense!

Køb billetter til Auto Show nu