For første gang skal årets bedste GTI-bil kåres i Danmark. Det sker til landets største bilmesse, Auto Show i Odense Congress Center – i samarbejde med Bil Magasinet.

Hvilken GTI-bil er den bedste? Det er der naturligvis mange meninger om, og derfor har vi sat os for at finde hele Danmarks mest populære GTI-model. I samarbejde med de garvede motorjournalister fra Bil Magasinet udvælges et felt af små, sjove biler, der i bred forstand kaldes GTI’er.

Bilerne kan alle danskere stemme på via Auto-show.dk fra maj 2021, og til Auto Show til august kåres den endelige vinder af titlen som Årets GTI 2021.

Mikkel Thomsager

Bil Magasinets Mikkel Thomsager vil fortælle om de mange biler fra scenen i Arena Fyn.

Inden finalen om søndagen kan publikum opleve en spændende præsentation af hele deltagerfeltet, når Bil Magasinets chefredaktør, Mikkel Thomsager, fortæller om alle bilmodellerne fra scenen i Arena Fyn. Præsentationen sker både lørdag og søndag til Auto Show.

Hvad synes entusiasterne?

“Hvilken GTI er den bedste I Danmark? Det undersøger Bil Magasinet hvert år med test og vurderinger. Lige nu er Hyundai i30 N en af de mest underholdende i Danmark, synes vi på Bil Magasinet – men hvad synes entusiasterne? Det finder vi ud af, når vi på Bil Magasinet sammen med Auto Show spørger alle bilinteresserede i Danmark om deres valg”, fortæller Mikkel Thomsager.

Udover Hyundai i30 N er det bilmodeller som VW Polo GTI, Ford Fiesta ST, Mercedes AMG A 45 og flere andre, der skal dyste om den fornemme titel som Årets GTI i Danmark.

Bil Magasinet udvælger deltagerfeltet i april måned, og afstemningen går i gang den 1. maj 2021. Alle deltagerbiler inviteres til at udstille i det særskilte Årets GTI-område i Arena Fyn til Auto Show.

Auto Show kårer årets GTI Kåring af Årets GTI i Danmark til Auto Show