Store turboladere og de vildeste kundebiler

Landets største turbo-pusher? Det er Scanturbo. De kommer naturligvis også til Auto Show 2022, og deres stand er helt sikkert et besøg værd.

Den 20.-21. august 2022 lukkes dørene endelig op for Danmarks største bilmesse efter to års ufrivillig corona-pause. Til gengæld bliver messen den største nogensinde, og både billetsalg og tilmeldte udstillere overgår alle forventninger.

Scanturbo har altid været med til Auto Show, og derfor er de også på pletten igen her i 2022. Det er selvfølgelig lidt farligt, når vi bevæger os ud i ord som ‘Danmarks største’, men vi er i tvivl om, der findes hardcore tunings-entusiaster, som IKKE kender Scanturbo? Alene det, at de altid har minimum 5.000 turboladere på lager, fortæller lidt om deres historie og plads i branchen.

Nyhederne er klar til dit næste projekt
Der er to altoverskyggende grunde til, at du skal komme forbi Scanturbos stand til messen. For det første, så bliver deres store stand spækket med de vildeste kundebiler, som de har leveret turboer til. Og det er bare altid interessant, at se turboladerne der, hvor de gør sig bedst – i et motorrum. Eller hvor de nu er monteret. Så der vil være masser af savle over.

For det andet, så har Scanturbo dugfriske nyheder med fra Garrett – nemlig deres nye G-Series. De fås i et utal af størrelser, og er bare endnu et teknologisk fremskridt i turboladere, som du nu kan overveje til dit næste motorprojekt. På Scanturbos stand vil du i hvert fald møde mennesker, der er yderst vidende om trykladning, og de glæder sig til at møde dig og svare på dine spørgsmål.

Vil du læse mere om Scanturbo og Garrett Racing & Performance, så klik her: Scanturbo Performance Turboladere

Scanturbos Facebook finder du HER

Vil du sikre dig billet til Auto Show og samtidig spare 25 procent? Så klik her!

Skal din virksomhed med til Danmarks største bilmesse? Læs mere mere!