,

3 grunde til at du skal prioritere events

Auto Show bilmesse i Odense Congress Center

Vi har aldrig følt os mere ensomme eller været mere deprimeret. Tal viser, at op imod 350.000 danskere ofte føler sig ensomme, endda selvom vi har fået bedre mulighed for at kommunikere med hinanden på digitale platforme.

Flere og flere af os sidder parkeret bag hver sin skærm og kommunikerer digitalt, men vi er tilbøjelige til at ignorere begivenhederne i den virkelige verden. Men er det en klog strategi, især hvor vi generelt set føler os mere ensomme?

Vi giver dig her 3 håndgribelige grunde til, hvorfor du bør investere tid og penge på at invitere dine venner og bekendte op ad sofaen og med til events.

1/ Få en på opleveren

Uanset hvilke events, der falder i din smag, så er det altid noget andet at være der selv, end at se billederne eller videoen fra eventen efterfølgende. Det er bare noget andet at sanse oplevelsen selv.

Mange danske messer koster ikke mere, end hvad det vil koste dig at gå i biografen og købe guf til – eller hvis du tager en tur i zoologisk have. Det særlige ved events er, at de bliver opbygget fra bunden af,og du hver eneste gang vil opleve noget helt unikt.

4/ Socialisere med dine venner 

En anden god grund til at tage til event er at få trænet dine taleevner. Dem, du glemmer at bruge, når du burer dig inde hjemme i sofaen med din smartphone eller tablet. Det talte ord er bare noget andet, end når du chatter med vennerne hjemmefra.

Men det er let at falde i fælden og angribe de mange digitale platforme, men det er ikke nogen sund løsning – i hvert fald ikke på den lange bane. Vi er, præcis som dyr, sociale væsner. Vi har brug for nogle at sludre og grine med. Det er sjældent nogen god idé at drukne sig i arbejde, serier eller computerspil. I hvert fald ikke hvis det afholder os fra at komme ud og være sammen med mennesker, vi godt kan lide.

3/ Du får noget at dele på de sociale medier

Du kender måske det evige dilemmaet om, hvad du skal dele og ikke dele på sociale medier. Det virker som om alle har det mest interessante liv på nær lige dig. Det er selvfølgelig ikke sandt, men det føles sådan. Men hvis du dropper sofaen og smartphonen og drager til events, har du pludselig noget underholdende at dele på de sociale medier.

Og når du kommer ud og får nye input, så får du en glæde, som du slet ikke kan opnå ved at gemme dig hjemme i sofaen.