,

3 gode råd til hvordan du opbygger den perfekte stand

Auto Show Denmark 2019 - Odense Congress Center

Stande på messer er typisk ret individuelle. Nogle bygges op for mange tusindvis af kroner, mens andre virksomheder har mere sparsomme budgetter. Men hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden med netop din stand på trods af et mere sparsomt budget, er der flere ting du kan gøre.

Det visuelle førstehåndsindtryk

Vores førstehåndsindtryk knytter sig ofte til det visuelle udtryk, vi sender rundt i verden. Hvordan noget ser ud. Det gælder mennesker, men det gælder bestemt også for stande. Præsentationen betyder rigtig meget for, hvordan din virksomhed og dine produkter tager sig ud.

Det kan være en god idé at tænke i simple budskaber og let afkodelige messetilbud. Her kan et redskab som en plakat være rigtig anvendelig. Det kræver selvfølgelig lidt forberedelse at tænke over, hvordan plakater kan understøtte salget på standen. Men hvis du gerne vil fremstå troværdig og professionel med din stand, kan det godt betale sig at ofre nogle hundrede kroner på plakater frem for at fikse noget sammen i hånden.

Involver publikum med en aktivitet

Er din stand beskeden i størrelse, så må du endelig ikke fortvivle af den grund. Selvfølgelig vil det være lettere af få øje på de store stande, der bruger et stort budget på at bygge standen op fra bunden. Men mindre kan bestemt også gøre det. Der findes masser af initiativer, du kan lave for at tiltrække folk. Alt du behøver er nogle hjerner, der forstår at tænke lidt skævt. Overvej hvordan du kan lokke folk hen til netop din stand. Hold eventuelt en brainstorm med dine kollegaer, hvor I giver hinanden lov til at tænke nyt, anderledes og skævt.

Aktiviteter, der er gratis eller hvor publikum kan vinde en præmie, er typisk et ret godt trækplaster. Så hvis din virksomhed ligger inde med nogle udgåede produkter, kan det være en rigtig god idé at forære dem væk på messen. På den måde får I gjort opmærksom på jeres tilstedeværelse.

Husk det gode tilbud

Folk kommer typisk også på messe for at få fingrene i et exceptionelt godt tilbud, så udvælg gerne et par produkter hjemmefra, hvor avancen er særlig god, så I kan give en solid rabat. Og det kan være en rigtig god idé at udvælge nogle produkter i jeres sortiment, der ikke er så dyre, som I giver tilbud på. Hvis tilbuddet er vedkommende for mange, er der også flere potentielle købere.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på Auto Show, så skal vi nok hjælpe dig med at hitte på nogle gode idéer, der netop kommer til at gøre din stand uforglemmelig.