Nicolais RS2 er den eneste i verden – se den til Auto Show

Sjælden Audi RS2 til Auto Show

Auto Show får besøg af nogle af de flotteste specialbiler i landet. Blandt andet Nicolai, som har en samling tyske powerbiler udover det sædvanlige.

Når Auto Show 2022 slår dørene op i Odense Congress Center den 20.-21. august, kan du blandt meget andet opleve specialbiler fra hele verden i absolut særklasse. Men også danske bilsamlere kommer med noget af deres fineste grej.

Nicolai Sørensen fra Skanderborg tager intet mindre end tre ekstremt fede VAG-biler med. Kronen på samlingen er hans Audi RS2, som er den eneste tilbage i verden, der blev produceret i farven Speedgelb 12G. Der blev nemlig kun produceret 2 stk. i den farve, og søsterbilen blev totalskadet i Tyskland tilbage i 2003.

Audi RS4 til Auto Show

Nicolai tager også sin gule RS4 med, som han importerede fra Østrig i 2021. Desuden kan du glæde dig til at se hans ekstremt fede Golf R32 HGP Bi-Turbo, som er godkendt med 515 hk.

Skal du med til Auto Show? Så klik her for at sikre dig en billet!

Så er du til de helt seje VAG-klassikere, så bør du tage en snak med Nicolai, når han hele weekenden står klar ved bilerne – og han elsker at nørde detaljer, så bare spørg løs.

Golf R32 HGP Bi-Turbo

Vil du sikre dig billet til Auto Show og samtidig spare 25 procent? Så klik her!

Har du en virksomhed, som skal med til Danmarks største bilmesse? Læs mere mere!