Karvil præsenterer den vilde Hyundai IONIQ 5 N til Auto Show 2024

Karvil og IONIQ 5 N til Auto Show

Når Auto Show 2024 slår dørene op til Odense Congress Center, bliver det igen med deltagelse af Karvil. Den store bilforhandler præsenterer et bredt udvalg af nye modeller, inklusiv den banebrydende Hyundai IONIQ 5 N.

Karvil har base på Fyn, Jylland og i Roskilde, og de har gennem mange år opbygget et solidt ry for at levere kvalitet og pålidelighed, hvilket gør dem til et naturligt valg for mange bilkøbere. En af de mest spændende nyheder, som Karvil præsenterer på Auto Show, er den nye IONIQ 5 N fra Hyundai.

Denne model er en af de første elbiler med et stærkt fokus på underholdende køreegenskaber, hvilket markerer en ny æra inden for elbiler. IONIQ 5 N kombinerer imponerende acceleration med sportslige køreegenskaber, der vil glæde enhver bilentusiast.

Med avancerede teknologiske funktioner og et futuristisk design er IONIQ 5 N ikke kun en miljøvenlig bil, men også en spændende køreoplevelse. Modellen er udstyret med et kraftfuldt batteri og har en lang rækkevidde, hvilket gør den ideel til både daglig kørsel og længere ture. Og så er den sjov at køre i!

Auto Show i Odense Congress Center er et must for enhver bilinteresseret. Messen præsenterer et bredt spektrum af biler, lige fra de nyeste modeller til klassiske køretøjer og specialbyggede biler. De besøgende får også mulighed for at møde producenter og forhandlere, der står klar til at besvare spørgsmål og give indsigt i de nyeste trends og produkter.

Blandt andet Karvil, der glæder sig til at vise de nyeste bilmodeller frem til de over 27.000 besøgende til messen.

Læs mere om Karvil på karvil.dk. Og for detaljer om den spændende IONIQ 5 N hopper du ind her: Hyundai IONIQ 5 N.

Ses vi den 17.-18. august i Odense?

Køb billetter til Auto Show nu