Asetek Simsports er partner på Danmarks største bilmesse

Asetek Simsports til Auto Show

Danmarks største bilmesse har indgået et spændende partnerskab med Asetek Simsports, der er kendt for deres avancerede produkter til simracing. Mød dem til messen!

Asetek Simsports er førende inden for simracing-udstyr, og deres produkter er designet til at give brugerne en autentisk og realistisk racingoplevelse. Deres sortiment inkluderer højteknologiske rat, pedaler og andre simracing-accessories, som er udviklet med præcision og fokus på detaljerne.

Til Auto Show vil besøgende have en unik mulighed for at prøve Asetek Simsports’ produkter direkte i Asetek Simsports Arena. Dette giver bilentusiaster og simracing-fans chancen for at opleve kvaliteten og præcisionen af deres udstyr på første hånd. Uanset om du er en erfaren simracer eller ny til sporten, vil du kunne finde noget, der passer til dine behov og præferencer.

Asetek Simsports tilbyder et bredt udvalg af produkter, der dækker alle aspekter af simracing. Deres rat er kendt for deres ergonomiske design og høje præcision, mens deres pedaler giver en realistisk feedback, der gør simracingoplevelsen endnu mere engagerende. Tilbehør som ratophæng og forskellige justeringsmuligheder gør det muligt at skræddersy opsætningen til personlig komfort og præstation.

Asetek Simsports til Auto Show

Blandt deres populære produkter finder du:

  • Invicta pedaler: Disse pedaler er designet med fokus på ydeevne og holdbarhed. De tilbyder en realistisk følelse og præcis kontrol, som gør dem ideelle til seriøse simracers.
  • Simracing rat: Asetek Simsports’ rat er bygget i højeste kvalitet og fyldt med detaljer, hvilket giver brugerne en autentisk køreoplevelse.
  • Tilbehør og accessories: Fra ratophæng til justeringskits, Asetek Simsports har alt, hvad du behøver for at optimere din simracing-opsætning.

Besøg Asetek Simsports Arena til Auto Show

Gå ikke glip af muligheden for at besøge Asetek Simsports Arena til Auto Show i Odense Congress Center. Her kan du møde eksperter fra Asetek, få demonstrationer af det nyeste udstyr og selv prøve kræfter med deres avancerede simracing-setup.

For mere information om Asetek Simsports og deres produkter, kan du besøge deres officielle hjemmeside.

Ses vi den 17.-18. august i Odense?

Køb billetter til Auto Show nu