Trackdayklubben kommer til Auto Show med unik italiensk sportsvogn

Trackdayklubben - Dallara Stradale Barchetta

Står det på din bucketliste at køre på en racerbane, så skal du komme til Auto Show 2023 og besøge Trackdayklubben, der udstiller et par vilde trackdaybiler og står klar til at fortælle alt om trackdays.

At give sin bil fuld gas er ikke forsvarligt på offentlig vej, og du risikerer at miste bilen og blive dømt som vanvidsbillist. Men det ændrer jo ikke på, at vi som bilentusiaster har lyst til at give fuld gas engang imellem. Derfor er vi glade for, at Trackdayklubben i år udstiller til Danmarks største bilmesse, Auto Show 2023.

Trackdayklubben er Danmarks største arrangør af trackdays, med rigtigt mange trackdays på primært de danske baner. Vi tør også sige, at det er Danmarks mest seriøse arrangør med stor fokus på sikkerhed og læring. Chefinstruktørerne inkluderer Le Mans-vinder John Nielsen, motorsportscoach Tommy Schröter og mangedobbelt danmarksmester Kasper H. Jensen.

Til Trackdayklubbens arrangementer kan alle være med. Mottoet er “WE STILL PLAY WITH CARS”, og det er ligegyldigt, om du kommer i en Peugeot eller en Porsche – der er plads til alle, og nye deltagere får særlig grundig instruktion.

Til Auto Show 2023 kan du møde Jeppe Rimmen, der står bag Trackdayklubben. Sammen med sit crew er han klar til at fortælle alt om trackdays, og han har lovet at medbringe sin Dallara Stradale Barchetta samt et par andre fede trackdaybiler, så der er lidt at sparke dæk på.

Besøg Trackdayklubben til Auto Show den 19.-20. august i hal A. Læs mere og se deres trackday-kalender for 2023 her: www.trackdayklubben.dk 

Husk at købe din billet i forsalg – du sparer 25% og springer køen over. Klik her!

Fotos: Tempusmedia.dk

Trackdayklubben - Dallara Stradale Barchetta