Karvil Biler er klar til Auto Show 2022: “Vi glæder os fantastisk meget”

Karvil Biler til Auto Show

En af Fyns største bilforhandlere går all-in til Auto Show i Odense. Karvil Biler glæder sig til at opbygge en af messens største stande, som kommer til at indeholde det bedste fra virksomhedens syv bilmærker.

Selvom der stadig er otte måneder til, at Danmarks største bilmesse slår dørene op i det store Odense Congress Center, har mange firmaer allerede booket standplads. Et af firmaerne, som har lagt billet ind på en af de helt store stande, er Karvil Biler.

Du finder Karvil to steder i Odense, i Svendborg, i Middelfart, to steder i Fredericia og i Aabenraa. Bilmærkerne hedder Citroën, DS, Ford, Hyundai, Mazda, Mitsubishi og Nissan. Så der er absolut noget for enhver smag hos Karvil Biler.

Der bliver også noget for enhver smag og pengepung, når Auto Show 2022 skydes i gang den 20. og 21. august i Odense Congress Center, hvor Karvil kommer med et bredt udvalg af biler fra ovenstående mærker. Især Hyundai ser ud til at kunne imponere de mange gæster til messen. For Karvil medbringer det sidste nye fra både elbilernes verden og fra Hyundais N-serie, der er spændt op til lir og ræs.

Årets GTI 2022 kåres til Auto Show
Apropos N-biler kan publikum opleve kåringen af Årets GTI 2022 live til Auto Show. Det sker i samarbejde med Bil Magasinet, der er med til at udvælge finalefeltet, hvor både Hyundai i30N og lillebror i20N med stor sandsynlighed er med.

“Vi deltog med en mindre stand til forrige Auto Show, og der oplevede vi virkelig mange positive tilkendegivelser fra publikum. Så i år giver vi den fuld gas med en kæmpe stand og flere mærker. Vi glæder os fantastisk meget til august”, fortæller salgschef hos Karvil Biler, Nick Nordgren.

Du kan besøge Karvil Biler her: www.karvil.dk

Skynd dig at bestille billet til Auto Show 2022 med det samme. Det bliver uden tvivl årets fedeste bilweekend. Klik HER for at gå til billetsiden.

Karvil Biler til Auto Show

Hyundai i30N er en vaskeægte lommeraket. Og noget af det sjoveste på fire hjul lige nu.