FYRA Simsport lover masser af simracing-action til Auto Show

FYRA Simport til Auto Show 2023

Auto Show er ikke blot Danmarks største bilmesse – det er også det største simrace-event i landet. Glæd dig til at opleve masser af hæsblæsende simracing i samarbejde med FYRA Simsport i den store Asetek Simsports Arena.

Sidste år introducerede vi simracing til Auto Show, og det var et øjeblikkeligt hit. I år tager vi e-sporten til nye højder og præsenterer et stort samarbejde med to af de førende virksomheder indenfor simracing i Danmark. Hal B omdøbes til Asetek Simsports Arena, og selve afviklingen styres i år af de dygtige folk fra FYRA Simsport.

“Vi glæder os helt vildt til dette års Auto Show. Vi er stolte af at være en del af det professionelle team, hvor også vores gode venner fra Asetek Simsports er med, fortæller Lasse Sørensen, indehaver af FYRA Simsport.

Du kender måske også Lasse fra motorsportens verden, hvor han har kørt race, siden han var tre år gammel. Og i nyere tid har Lasse vundet løb i blandt andet Formel 4, DTC og den europæiske Nascar-serie.

Lasse Sørensen FYRA

Lasse Sørensen har desuden erfaring med at kommentere racerløb, og i år var han en del af TV2-redaktionen til Le Mans. Den erfaring kan gæsterne til Auto Show nyde godt af, da Lasse vil kommentere de mange spændende løb, der vil foregå på storskærmen i Asetek Simsports Arena.

Vil du læse mere om FYRA, kan du klikke ind på deres hjemmeside og læse mere. Det er lige her: www.fyrasimsport.com

Husk at købe billet til Auto Show i forsalg. Så sparer du op til 25% på de populære weekendbilletter. Og du får mulighed for at få armbånd på i Fast Track-teltet fra kl. 9 både lørdag og søndag, så du kan gå direkte ind, når dørene åbner klokken 10.00.

Køb billetter til Auto Show nu