Første gang i Danmark: Rauh-Welt Begriff kommer til Auto Show

Rauh-Welt Begriff Europe til Auto Show Denmark

De monsterbrede Porsche-modeller fra Rauh-Welt Begriff i Japan er et sjældent syn i Danmark, men til Auto Show kan du møde RWB Europe – og de medbringer deres bindegale RWB-ombyggede RUF 911’er.

Tre bogstaver kan have stor betydning. Og indenfor Porsche-verdenen er bogstaverne RWB i en liga helt for sig selv. Men det er ikke en tysk tuner, vi har fat i her. Nej, vi skal helt til Japan for at finde Akira Nakai, der er indehaveren af firmaet Rauh-Welt Begriff.

Akira er en modig mand, og det har vist sig at kunne betale sig. For han er i dag indbegrebet af den vilde stil med voldsomt brede Porsche-modeller, der imponerer de fleste med benzin i blodet over hele kloden. Og fænomenet RWB er ikke længere kun forbeholdt Japan. I Holland har den europæiske afdeling af RWB nemlig slået sig ned.

Bert Klundert er hollænderen, som har lokket Akira til at brede RWB-brandet ud over Japans grænser. Og Bert har netop bekræftet, at RWB bliver en del af Auto Show Denmark den 20.-21. august i Odense Congress Center.

RWB Europe til Auto Show

Bilen på billederne er den allerførste RWB-model, som blev bygget i Europa-afdelingen. Men er det så en rigtig RWB, når den ikke er lavet i Japan, spørger du måske? Men ja, bilen er 100 procent RWB – den er nemlig bygget af Akira, som altid rejser til Holland, når en kundebil skal bygges. Det er efterhånden blevet til en del Europa-rejser, for der er allerede bygget 11 biler i den nye afdeling.

Du kan se en del af de voldsomt brede biler lige her: www.rwb-europe.com/our-cars

Og til Auto Show kan du altså møde chefen for RWB Europe og se den fede RWB-brede RUF-911’er på nærmeste hold. Hvis altså hofterne kan klemme sig ind ad porten til messecenteret…

Køb billet nu til Auto Show – du springer køen over og kan spare 25 procent: KLIK HER FOR AT KØBE!