EVN Ring Rentals gæster Auto Show 2023 med potente trackday-biler

EVN Ring Rentals til Auto Show

Foto: evn-ringrentals.com

Hvis du aldrig har kørt på den legendariske Nürburgring, er dit liv endnu ikke komplet. Kom til Auto Show og få en snak med EVN Ring Rentals, som er specialister i at udleje biler til trackday-action på den legendariske bane.

Der er bare noget helt særligt over området ved Nürburgring – også kaldt Det Grønne Helvede. Den legendariske bane ligger syd for Køln ved byen Nürburg og er hele 20,8 km lang. Her kan du komme ud og give den gas bag rattet af enten din egen bil – eller du kan leje en bil til formålet. Hvilket vi klart vil anbefale, da de færreste danske gadebiler er sat op til at klare de mange kilometer på den rigtige og sikreste måde.

Lej i stedet en trackday-klar bil hos et firma som EVN Ring Rentals, som holder til lige ved siden af banen. Det specielle ved lige netop EVN er, at firmaet ejes af en dansker. Frank Thind står bag det professionelle koncept, hvor flere forskellige biler altid står klar til udlejning. Og de er alle sammen sat op til at give den ultimative oplevelse på Nürburgring.

Til Auto Show 2023 kan du møde Frank og nogle af de super fede biler, som han medbringer i anledningen af Danmarks største bilmesse i Odense Congress Center. Kom og få en snak om, hvordan du får den bedste oplevelse med den sjove, men også krævende bane.

Hos EVN Ring Rentals kan du leje biler som:

  • BMW M2 Competition Clubsport
  • BMW M3 Clubsport
  • Porsche 911 Carrera S
  • Renault Megane RS Trophy
  • Seat Leon Cupra 300 Performance
  • VW Golf GTI
  • Og meget andet!

Kig forbi EVN-standen i hal A til Auto Show 2023 den 19.-20. august 2023. Og læs mere om dem her: www.evn-ringrentals.com

Skal du med til Auto Show? Så klik her for at sikre dig en billet!

EVN Ring Rentals til Auto Show