Er du bedre end kørelæreren? LZ Køreskole udfordrer gæsterne til Auto Show

LZ Køreskole til Auto Show i Odense

Har du styr på din parallelparkering? Så kom til Auto Show og bevis det. Du kan nemlig vinde en fantastisk præmie til en værdi af hele 15.100 kr.

Hvis du synes at have set Loay her før, så er det ikke helt ved siden af. Han blev nemlig landskendt efter sin medvirken i TV2 Zulu-programmet Kørelærerne, hvor han kunne opleves som en humørbombe af dimensioner – og så er han netop hjemvendt fra optagelserne til årets Robinson Ekspeditionen, som kommer til efteråret.  Til Auto Show kan dit humør også komme helt i top, da LZ Køreskole, som Loay er indehaver af, udlodder en super fed præmie til Auto Show.

Loay udfordrer alle gæster over 18 år til messen i en dyst på tid og præcision, når det gælder parallelparkering. På et stort område udendørs bygges en bane, hvor LZ afholder konkurrencen – her kan du altså finde ud af, om du er bedre end kørelæreren?

LZ Køreskole finder en heldig vinder af konkurrencen, hvor den helt store præmie er en af deres populære kørekortspakker til en værdi af 15.100 kr., som vinderen kan give til en ven, søn, datter, fætter eller hvad vedkommende nu har lyst til. Det kan da blive en fødselsdagsgave af den helt vilde slags!

LZ Køreskole til Auto Show i Odense

Både Martin fra Auto Show og Loay fra LZ Køreskole er klar til at byde de mange tusinde gæster velkommen til Danmarks største bilmesse, hvor du altså kan blive den heldige vinder af et kørekort til en værdi af hele 15.100 kr. – og æren af at kalde dig “bedre end kørelæreren”.

Husk, at du kan købe billet til messen i indgangen, men du springer køen over og sparer 25% på den populære weekendbillet, hvis du køber i forsalg. Det gør du lige HER!

Skal du med til Auto Show? Så klik her for at sikre dig en billet!