Besøg GF Forsikring til Auto Show: Kan du regne den ud?

GF Forsikring til Auto Show

Hvad koster det at reparere en skade? Gæt med til Auto Show. Fotoet er blot et eksempel.

Hvad koster det at reparere en skade på bilen? Den gætteleg kan du være med til, når GF Forsikring medbringer en smadret bil på deres stand til Auto Show.

Du har måske prøvet det. Bang, siger det, og bilen har fået en irriterende skade. Men heldigvis har vi jo gode bilforsikringer i Danmark, så hjælpen er ikke langt væk. Men hvad nu, hvis du ikke havde en forsikring til at betale for skaden – hvad ville det så egentlig koste dig?

Det er en gætteleg, som du nu kan være med til – helt uden at det er din egen bil, det drejer sig om. For GF Fyn har booket en stor stand til Danmarks største bilmesse – Auto Show den 20.-21. august i Odense Congress Center. Og her medbringer de en skadet bil, som skal stå på standen. Og så skal der gættes!

“Vi laver en konkurrence, hvor det gælder om at gætte reparationsprisen på lige netop den skade. Med en fin præmie til vinderen”, fortæller Claus Hanfgarn fra GF Fyn.

Du kan selvfølgelig også komme forbi GF-standen og få et godt tilbud på dine forsikringer. GF er kendt for at have skarpe priser – især på bilforsikringer, ved vi af egen erfaring. De giver desuden kunderne mulighed for rabat på bilsyn, fordele hos Euromaster, autohjælp, gratis lån af flyttetrailer, lejebil ved skader og meget andet.

Du kan hoppe forbi GF Fyn her: www.gfforsikring.dk/gffyn

Eller finde det GF-kontor, som er nærmest dig, lige her: www.gfforsikring.dk/vaelg-din-klub

Køb billet til Auto Show og spar op til 25% – og spring køen over! Køb nu på www.auto-show.dk/billetter