Auto Show udfordrer Danmarks største Youtuber: Husum som passager i røgmaskine med 1.300 hk

Alexander Husum til Auto Show

Fotos: Thomas Dahl Tveter og Husum PR

“Jeg er frisk!” – sådan lød svaret fra Alexander Husum, da Auto Show Denmark gav ham en vild udfordring. En røgfyldt snurretur i en af Europas vildeste driftbiler med 1.300 hk.

Danmarks største bilshow får besøg af Danmarks største Youtuber. Han hedder Alexander Husum, og den 22-årige Randers-gut er kendt for sine mange sjove videoer, som 375.000 mennesker abonnerer på. I alt er Husums videoer set 125.000.000 gange på Youtube. Imponerende.

Noget andet, der er super imponerende, er den specielle Audi RS4, som Auto Show også får besøg af. Ejeren hedder Mazhar, og han kommer fra Norge for at lave showkørsel i den store Biltema Live Arena den 17. og 18. august. De fleste driftbiler er med baghjulstræk, men det er Mazhars bil ikke. Den trækker på alle fire hjul, hvilket kræver enormt mange kræfter for at få alle fire hjul til at slippe grebet i underlaget. Men det er intet problem for den tunede Audi. Den har 1.300 hk og 1.600 Nm. Hvilket er cirka 10 gange så mange kræfter som en lille familiebil.

KØB BILLET TIL AUTO SHOW I FORSALG – DU SPARER 30 PROCENT!

Så da Martin Poorhamidi og Kasper Erling, som er arrangører af Auto Show, fik bekræftelsen på, at Alexander Husum kommer til showet med sit nye tøjmærke, Ar’mon, fik de en sjov idé. Youtuberne elsker at lave challenges, så hvorfor ikke udfordre Husum til noget, han aldrig har prøvet før. En heftig tur i den norske røgmaskine!

“Jeg er frisk!”, var Alexanders lynhurtige svar. Så nu er Mazhar ved at pakke ekstra køredragt og hjelm, når han skal have en ekstra mand – og et kamera eller to – med rundt på showbanen til Auto Show 2019.

Om der også skal en brækpose med på køreturen, må tiden vise. For vi har glemt at fortælle Alexander, at den vilde RS4 kan snurre rundt om sig selv i et vanvittigt tempo med kæmpe røgskyer fra alle fire dæk. Oplev selv, hvordan udfordringen kommer til at ende, når Auto Show Denmark for tredje år i træk skydes i gang den 17. og 18. august i Odense Congress Center.

Du kan købe billet i indgangen, men du kan også spare 30 procent på de populære weekendbilletter ved at købe i forsalg – KLIK HER!

Se et lille klip med bilen her: