Asetek til Auto Show: Kom og prøv klodens bedste racing-pedaler

Asetek til Auto Show

En bil er ikke bare en bil. Det samme er gældende, når det handler om pedaler til simracing. Der er kæmpe forskel på kvaliteten. Det kan du opleve til Auto Show, hvor du kan møde danske Asetek SimSports og teste deres vildt lækre pedaler.

Hvis du vil først over stregen i Formel 1, skal du nok ikke forvente at vinde, hvis din bil er en Skoda Fabia. Bare spørg Kevin Magnussen. En mand med sans for kvalitet – også når det gælder racing, som ikke foregår på en racerbane.

Kevin er nemlig ambassadør for den danske virksomhed Asetek SimSports, som producerer topprofessionelle pedaler til simracing. Og lige netop de pedaler kan du nu opleve på egen fod, når Asetek bygger en stor stand til Danmarks største bilmesse, Auto Show.

Kevin Magnussen - Asetek til Auto Show

“Vi glæder os til at møde en masse bilentusiaster og dele vores glæde ved simsport – og selvfølgelig få flere til at prøve ‘real racing-pedaler’. Og så kan gæsterne deltage i vores konkurrence om at sætte hurtigste tid på vores simulator, hvor pedalerne naturligvis er monteret”, fortæller Asetek.

Om Kevin Magnussen kommer forbi Asetek-standen, ved vi desværre ikke endnu. Men vi håber. Så skynd dig at købe billet til Auto Show med det samme på linket her: www.auto-show.dk/billetter 

Læs mere om Asetek SimSports fantastiske pedaler her: www.asetek.com/simsports

Asetek pedaler til Auto Show