Asetek Simsports er ny hovedsponsor på e-sport til Auto Show

Auto Show er Danmarks største bilmesse og simracing-event, hvor over 25.000 mennesker kan opleve det bedste indenfor simulator-racing. Nu bydes velkommen til Asetek Simsports, der er ny hovedsponsor på den store simracing-hal.

Hvis du drømmer om at køre race, men ikke har mulighed for at investere i en dyr racerbil, så er simracing lige noget for dig. Her kan du få en oplevelse meget tæt på den ægte vare – men hjemme fra din egen stue. Eller til Danmarks største bilmesse, Auto Show. Her kan du nemlig opleve det absolut bedste indenfor simracing, når Odense Congress Center åbner dørene den 19. og 20. august 2023.

I 2022 introducerede Auto Show simracing for første gang, og det var en bragende succes med tusindvis af nysgerrig gæster, der kiggede forbi Hal B til messen. I år skifter hallen navn til Asetek Simsports Arena, da vi byder varmt velkommen til den danske producent Asetek Simsport.

For over 20 år siden begyndte Asetek at producere køling til computere, og i 2021 blev Asetek Simsports lanceret. Med et tydeligt fokus på at skabe produkter i højeste kvalitet til simracing, er partnerskabet mellem Auto Show og Asetek Simsports et perfekt match for begge parter.

Asetek Simsports til Auto Show

– Hos Auto Show er vi meget stolte af at byde Asetek Simsports velkommen som partner. Deres jagt på at skabe det bedste af det bedste til deres kunder, er helt i tråd med det, vi knokler for hos os. Auto Show er den største og – endnu mere vigtigt – den bedste og mest alsidige bilmesse i Danmark. Derfor er simracing kommet for at blive, hvilket vores partnerskab med Asetek Simsports sætter en tyk streg under, fortæller arrangør af Auto Show, Martin Poorhamidi Jensen.

Til messen den 19. og 20. august kan publikum komme helt tæt på den fantastiske verden af simracing. Blandt andet på standen hos Asetek Simsports, hvor deres virkelig lækre rat og pedaler kan prøves. Men vi advarer om stærkt vanedannede kvalitet, som lever op til de højeste standarder indenfor racing. Af samme årsag har Asetek Simsports en meget prominent ambassadør i selveste Kevin Magnussen.

Du kan læse meget mere om de unikke produkter her: www.asetek.com/simsports/

Glæd dig til den 19. og 20. august i Odense Congress Center.

KLIK HER FOR AT GÅ TIL BILLETSALGET FOR AUTO SHOW!

Asetek Simsports til Auto Show