,

Årets julegave 2020 til manden, der har alt

Auto Show kårer årets GTI

De seneste år har det helt store hit under juletræet været oplevelsesgaver. Og intet tyder på, at den tendens har toppet. Men derfor kan man jo stadig godt komme i tvivl. For hvad giver man lige kæresten, manden eller et andet mandeligt bekendtskab, som bare har alt?

Ja, for slet ikke at tale om ungernes kvaler med at finde den perfekte gave til far. Det er de samme problemer hvert år. Men bare rolig. Den slags er der heldigvis råd for.

Det er altid noget med at lure interesserne af først. Og er du ikke helt sikker, er der ikke noget i vejen for at spørge. Lidt diskret, selvfølgelig. Men hellere give noget, der rammer rent første gang, end noget der skal byttes. Og her kommer oplevelsesgaven ind i billedet.

Den går du aldrig galt i byen med. Er sønnen glad for biler, er kæresten det, og hvad med far? Måske endda alle tre. Så er der mange bilrelaterede oplevelser på dansk jord. Det skulle man måske ikke tro, men sådan forholder det sig faktisk.

Auto Show i Odense er en af de begivenheder, som ingen dansk bilentusiast må gå glip af. Ja, faktisk trækker Danmarks største bilevent i Odense Congress Center både gæster og udstillere fra hele Norden. Og det med god grund.

KÆMPE BILMESSE
Den store bilmesse fylder nemlig 30.000 kvadratmeter i midten af Danmark med alt det bedste på fire hjul. Foruden en superlækker indendørs udstilling fyldes et stort udendørs areal med det vildeste race-show, som kan opdrives på fire hjul.

Her kigger de dygtigste driftkørere blandt andet forbi for at vise, hvordan man kan kontrollere en bil på den ultimative grænse, mens dækkene skriger, og røgen vælter ud af skærmene.

BILSHOW FOR HELE FAMILIEN
Alligevel skal du ikke være bange for at tænke billetterne som julegaven, der kan glæde hele familien. De mindste er nemlig mere end velkommen.

I 2019 var Motor Mille, der er kendt fra DR’s Ramasjang, det helt store trækplaster for de små størrelser.

Så uanset hvem, du vil glæde med årets julegave, får han/hun sig én på opleveren. Det store show trak i 2019 mere end 20.000 gæster til. Her taler vi altså om gaven, der både glæder og giver en hel weekend fyldt med oplevelser.

Hvad siger du for eksempel til at tage udfordringen op mod manden i dit liv, kæresten eller hvad med at sætte din far på plads i et virtuelt racerløb for én gangs skyld? Den slags kan du nemlig opleve til Auto Show Denmark.

Måske er det endda her, den næste nye bil findes? De gode tilbud står i hvert fald i kø fra de mange bilforhandlere, som udstiller til messen.

Så køb julegaven til manden, der har alt – klik her!

Motor Mille til Auto Show