15.200 mennesker besøgte første udgave af Auto Show Denmark

 

En weekend med speederen helt i bund og 10.000-vis af hestekræfter i Odense Congress Center er netop slut. Auto Show Denmark 2017 startede efteråret med det flotteste solskin, skinnende showbiler og brølende driftbiler, der lagde tunge røgskyer over Fyn.

15.200 besøgende skabte 100 meter lang kø ved indgangen til Odense Congress Center og propfyldte tribuner til vilde køreshows med nogle de allerbedste driftkørere fra hele Skandinavien – og New Zealand! Den professionelle Red Bull-stjerne ‘Mad Mike Whiddett’ farvede nemlig den odenseanske asfalt sortere end tjære i et hidtil uset spektakulært drift-show under danske himmelstrøg.

 

Indendørs kan historien skrives med samme succesfulde blæk, da tæt på 200 biler af Nordens absolut højeste og flotteste standard fyldte hallerne med lækkert øjenguf for den krævende bilentusiast.

At Danmark har manglet et bilshow af den kaliber, kan i den grad mærkes på Auto Shows besøgende, der nær gav den newzealandske stjernekører skrivekrampe med tre timers autografskrivning og tilhørende selfies. Weekenden var fyldt med smil og positive tilkendegivelser fra både gæster, biludstillere og firmastande.

_MG_8655

“Vi har lagt i os selen og spændt den ekstra stramt det seneste år for at levere det bedste bilshow nogensinde i Danmark. Auto Show 2017 var en kæmpe succes, som er kommet for at blive – og det bliver kun større næste år”, udtaler arrangør Martin Poorhamidi.